görseller
ali lukunku 

belki ilginizi çeker
  1. · mohammed sarr
  2. · galatasaray a dair iç burkan detaylar
  3. · tam şut atacakken topa değen sol ayak
  4. · üç büyüklerde hayal kırıklığı yaratan futbolcular
  5. · tuhaf isimli yabancı futbolcular
  6. · fener zenci sever
  7. · federico higuain
  8. · türk futbolunda garip yabancılar
  9. · galatasaray
  10. · kulübüyle özdeşleşen futbolcular
gündem
  1. · aşkın yedi seviyesi
  2. · sözlük yazarlarının hayalleri
  3. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  4. · yeşim salkım
  5. · author gibi erkekler
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  8. · taksi muhabbetleri
  9. · pillow talk

ali lukunku  

1. galatasaray'ın türk futboluna armağanı süper yıldız(!)..
    (where is my mind, 06.05.2004 10:05)
  2. hayvan gibi kafa topları indiren ve asist yapan futbolcu.hakan şükür'ün başka versiyonu.biraz tombulcaydı kendisi,şimdi neler karıştırıyor bilemiyoruz tabi.
    (toumai, 24.07.2005 09:34)
  3. ciks bir saç tarzı olan hantalca bir futbolcu.ne oldu nereye kayboldu merak ederim hala.
    (silentpain, 28.03.2006 03:26)
  4. bu sezon belçika ikinci lig takımı bergen'e transfer olmuş eski galatasaraylı futbolcu
    (game insane, 28.03.2006 03:42)
  5. televizyondaki havaalanına geliş görüntüsü görünce "hanım koş boksçu gelmiş" dediğim,championship manager 2006'da galatasaray kadrosunda görünce komalara girdiğim,2009 yılında hala satamadığım,emekli edemediğim.
    (battal boy cekirge, 08.06.2006 00:49)
  6. orta yapmaya çalışırken ıskaladığı toplarla hatırladığımız, eski galatasaray'lı futbolcu.

hakan şükür'le birlikte oynatılırsak bu ligin tozunu attırırız, deli gol atarız gibi bir demeci de vardır.
    (talen, 07.05.2007 16:51)
  7. mabula lukunku 'dur asıl adı, sonradan müslüman olmuş da mı adını değiştirmiş emin değilim.
    (lefteyenine, 07.05.2007 16:59)
  8. hakkında beceriksiz, kifayetsiz, yeteneksiz diye yorumlar yapan kişileri http://www.standardliege.be/... adresinde, season 2005-2006-->squad-->mabula lukunku yönlendirmesini izleyip istatistiklerine baktıktan sonra konuşmaya çağırıyorum.
    lukunku bizim herşeyimizdi, özledik. galatasaray hala yıllardır onun gibi parçalayıcı bir zenci forvetin hasretini sürmektedir.
    başkana ve transferlerle ilgilenen adnan sezgin-adnan polat ikilisine lukunku'yu, haim fresco'yu hiç devreye sokmadan, aramıza tekrar katarak bu sezonki başarılı transfer politikasına noktayı koymalarını tavsiye ediyorum.

o değil de julio baptista da olabilir, takımdaki yetenekli zenci eksikliğini giderebilir. ha sorun safi zenci eksikliğiyse lukunku'nun daha iyi bir tercih olacağını düşünmekteyim.

edit: zenci eksikliği nonda'yla giderildi. her takımın forvet hattına bir zenci lazımdır.
    (ninca, 17.07.2007 00:39 ~ 08.09.2007 14:45)
  9. boynu yoktu.
    (mavio, 17.07.2007 00:45)
  10. bana ilk galatasaray forması aldıran futbolcudur kendisi.zamanında çok dalga konusu olmuşumdur bu tercihim yüzünden (bkz: pişman değilim yine olsa yine yaparım)
    (cinoglan, 24.04.2008 20:03)
  11. namıdiğer kongolu imam . galatasarayda oynadığı birkaç maç sonrasında futbolcu olup olmadığı anlaşılamadığından kafalarda soru işaretleri ile yollanmıştır. acaip bir adamdı, kendisinin yakında kırım kongo kanamalı ateşini türkiye'ye getirip yaymak suçundan , ergenekon operasyonu dahilinde tutuklanıp ülkemize getirilmesini bekliyorum.
    (fallout, 15.08.2008 00:52)
  12. ali lukunku transfer edildikten sonra, mısır milli takımı ile yapılan özel maçta birazda şansla güzel bir gol attıktan sonra, hıncal uluç'un 'işte santrafor böyle olmalı' dediği futbolcu, oynadığı futboldan çok hıncal uluç'un güzel anlayışını türk halkına ifşa etmesiyle başarılı sayılmalıdır,anılmalıdır.
    (myth, 26.06.2009 00:58)
  13. http://3.bp.blogspot.com/...
    (tatito, 19.08.2009 18:29)
  14. galatasaray'ın ikinci fatih terim döneminin ilk senesindeki stadyum turnikesi tadında yabancı değiştiren takımında michael haim revivo, abel xavier ve mohammed sarr ile birlikte hakikaten iş yapabilecek ama ne zaman ne de fırsat tanındığından pek bir şey yapamamış 1976 doğumlu dönemin towering striker'ı. towering diyorum, boyu çok uzun olmasa da (1,87 ya da 1,88) vücuduyla orantısız inanılmaz bir zıplama kapasitesi vardı. vücut ağırlığı fazla olduğundan dizinden sık sakatlanması en büyük dezavantajıydı. iyi futbolcuydu vesselem. tam adı da maboula ali lukunku idi
    (pontiarchus, 19.08.2009 18:58)
  15. antremanlarda gol şov yaptığını duyardık sık sık ama yabancı enflasyonuna kurban gitmiş oyuncu.
    (pandaros, 19.08.2009 19:19)
  16. bu adamdan daha iyi futbol oynarım diyeceğim, buna rağmen ne kadar çalışsam maç başına aldığı parayı kazanmıyacağım futbolcu sıfatı taşıyıp futbolcu olmadığına inandığım adam.
    (ballack13, 23.10.2009 17:47)
  17. (bkz: ali biberon)*
    (spitzer, 23.10.2009 17:48)
  18. gaziantep deplasmanı,yanılmıyorsam hasan uzun bir orta yapıyor orta sahanın 5-6 metre kadar önünden ceza sahası köşesinin bir metre içinde ali lukunku gelen topa gelişine bir yarım voleye niyetleniyor,topu alakasız ıskalayıp kendi etrafında 360 derece kadar dönüp yere düşüyor.yani benim de aşağı yukarı yapacağım gibi.o gün anladım ali lukunkunun galatasaraydaki geleceğini.
    (bir yaz gecesi ruyası, 23.10.2009 17:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil