belki ilginizi çeker
  1. · ezel
  2. · hadi çaman
  3. · alice
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · aşk ı memnu
  3. · boylumlama
  4. · yeşim salkım
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  7. · prison brake
  8. · doktor hasta diyalogları
  9. · ethem erdağı

ali eyüboğlu  

1. milliyet'te alice diye bir köşesi olan magazinci yazar.
    (restless times, 13.08.2007 21:51)
  2. esra erol’un 120 bin lira almasını gayet normal karşılıyan milliyet yazarı.

ne demiş :
    '' 120 bin lira aylık, türkiye gibi bir ülkede birçok insan için “deli para” gibi görülebilir, ama televizyon sektörü için normal bir kazanç bu...esra erol’un bu parayı, anasından emdiği ak süt gibi hak ettiğinin de altını çizmeliyim ''

canlı yayın zormuş. kanala* reyting kazandırıyormuş vs. vs. vs. ulan aylık lan bu 120 bin aylık lan. düşünsenize hafta içi televizyona çıkıp höttere höttere dans edip yasal pezevenklik yapıyor üstüne 120 bin tl aylık alıyorsunuz. takrar belirtiyorum özellikle; aylık .
    sonra ali bey çıkıp '' bu normal bir kazançtır'' diyor. ali beyin köşesini bill gates, mark zuckerberg, lebron james, kobe byrant falan okuyorsa normal gelebilir evet. ama bu köşeyi ben, benim gibiler, siz, onlar, 4 sene okuyup ağzının pis kokusu gidermek için iş arayıp, bulamayıp evinde yatıp iddaa oynamaya çalışanlara normal gelmiyor beyim. kusura bakmayın yani.

dur lan nevrim döndü vallahi 120 bin aylık. 30 gün lan hehehehe
    (eazy, 29.05.2009 16:00 ~ 16:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil