şu an antalyaspor'da sağ kanatta oynamakta olan önemli bir yetenektir. haberlere göre yeni sezon için fenerbahçe ile anlaşmıştır. hadi hayırlısı diyoruz...
fenerbahçe ile anlaşmış futbolcu.
wederson'dan sonra fenerbahçe'nin 2. dış transferi olmuştur. kendisine ve takımımıza hayırlı olsun. izleyip göreceğiz bakalım neler yapabilecek?
kaşlarını hiç de başarılı alamadığını gördüğümüz futbolcu.
fenerbahçe'yle üç yıllık anlaşmaya varmış oyuncudur artık.
edit: ahanda fenerbahce.com'da duyurmuştur.
(garion, 27.06.2007 14:37 ~ 15:10)
kedinin ulaşamayacağı ciğere mundar deme sendromunu yaşattıran futbolcu.
antalyaspor'dan ayrılışı konusuna birçok olumsuz düşüncenin etrafta dolandığı
fenerbahçe'nin yeni futbolcusu...
saç stiliyle de olsa az da olsa andırdığı
tuncay şanlı'dan dolayı ağzı yanan
fenerbahçe'nin yeni bir tehlike ile karşı olup olmayacağı merak konusudur. sağlık kontrolünden geçtiği sırada kameralardan görünen kadarıyla aklı başka bir yerde kalmış ve sadece beden olarak orda bulunuyormuş gibi davranmıştır.
fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalamasından sonra topla şov yaparken ilginç bir poz vermiş olan futbolcu kardeşimiz...ayrıca kaşlarınıda sağlam almış..biraz fazla süslü olması hasabiyle tuncayın vizyonunu devam ettirecek gibi gözüküyor..resim için:
(bkz:
http://www.fenerbahce.org/...)
dün
antalya'da gün boyu hakkında pek hayırlı konuşulmayan, kendisi ile ilgili çok sayıda küfür içeren cümle kurulmuş topçu.
(bkz:
dün ben bunu gördüm)
(bkz:
antalya seni unutmayacak)
(bkz:
we love you)
(bkz:
you have understood)
fenerbahçe'ye geldiğinden beri
zico tarafından ısrarla sol kanatta oynamaya zorlatılmaktadır.
ümit özat gibi ondan da bekliyoruz sağ ayağının dışıyla ortalar.
antalyaspor'a attığı kazıktan sonra ağzıyla kuş tutsa gözümde beş para etmeyecek kadir kıymet bilmez futbolcu. ne yüzle top peşinde koşturuyor, insanların yüzüne nasıl bakıyor inanmak zor. antalya'yla yakından uzaktan alakam yok ama bebek yüzüne her bakışımda
antalyaspor taraftarlarının yaşadığı büyük hüzün geliyor aklıma.
(maximus, 28.09.2007 23:29 ~ 23:31)
michael jackson' ın dangerous albümü zamanlarındaki haline benzettiğim futbolcu. kafaya siyah bi fötr taksa, saçı zaten hem arkadan bağlıyo hem de tel tel sağdan soldan koyveriyo, ayıramam valla.
dünkü psv maçında sonradan oyuna girmesin rağmen neredeyse hiç bir şey yapmayarak beni fitil eden futbolcu bozuntusu. çıkar lan o formayı!
tarkan filmlerinde
kartal tibet in taktığı acaip peruğa benzer bir saç stiline sahip futbolcu.
http://www.cinemastrikesback.com/...
giderek tipsizleşen futbolcu.
ancak kontrolsüz, deli dana misali kaleyi terkeden kaleciyi saf dışı bırakabilen
**, boş kaleye gol atamayan öyle bir şey.
feminen bir suratı olan futbolcu.
kanaatkar bi insan anladığımız kadarıyla.. bir fark neyimize yetmez dedi, üçüncü golü atmadı..
tabi gönül arkadaşı böyle savunmak ister ama savunamaz!
derdin ne kardeş senin, olayın ne?
kale bomboş, top sende, kaleci uçmuş, ne diye kal geldi sana da bi duraladın, şaşaladın öyle, bana da yeni yeni eylemler söylettin, saçmalattın..
şaşı olmasından kuşku duyduğum futbolcu.yoksa başka nasıl açıklayacaksınız ki boş kaleyi ıskalayışını.
30 mart günü oynanan boro-chelsea maçında alves'in benzer pozisyonda direği nişanladığı, antep-gs maçıında erdal'ın üst ağlara gönderdiği topu görünce kendisine bir nebze hak verdim. 24 saat içinde boş kaleye gol atamayan 3 futbolcu bence tesadüf ve şanssızlık kelimeleri için fazla. farklı bir gizem vardı bu hafta. du' bakalım çözücem...
aragones'in genellikle alex'in yerine son dakikalarda soktuğu oyuncu.alex-ali bilgin değişiklikleri futbolda yeni bir çığır açmıştır.
nerde açık varsa monte edilmeye çalışılan adam. olmuyo lan işte. bir diğeri için ;
(bkz:
ali güneş)
fm'nin falan geliştirme ekibinde yer alsaydım bütün özelliklerini tek haneli yapacağım futbolcudur.
futbolcu mu dedim?
ah evet futbolcu dedim.
tüh.
geçen sene bu adamı sahada ilk olarak arsenal maçına gittiğimde görmüştüm. ulan bu kim dedim. meğer kadrodaymış bizim yedek kulübesinde oturmaktan sahaya yabancı kalmış gibiydi. sahaya giren azgın taraftarlardan biri zannettim, değilmiş.