belki ilginizi çeker
  1. · didim
gündem
  1. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  2. · mutluluk veren küçük şeyler
  3. · zongul ducks
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  7. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  8. · barışarock 2006
  9. · nihat sırdar

ali bar  

1. didim'de bulunan,izmir'li rock gruplarına ev sahipliği yapan bar.
    (vampirella, 13.05.2007 22:17)
  2. didimin en kral barı. repertuar köpekleri zamanında tatil gecelerimi müzik ziyafetine dönüştüren mütevazi bar.
    (errant, 13.05.2007 22:21)
  3. sadece izmirli değil, ülkenin dört bir yanından yeni ve biraz tatil yapmak isteyen topluluklara ev sahipliği yapan mekan.
    (14ncu havari, 19.05.2007 20:35)
  4. koskoca altınkumdaki tek doğru dürüst mekan.geri kalanlar ya türkülerin içine sıçan türkü barlar ya ingilizlerin takıldığı cafemsi şeyler yada abazanların hatun kaldırmaya çalıştığı discolardır.
    (power of the right, 15.08.2007 23:48)
  5. didim altunkum da bulunan,canlı müzik ve grubun uyumuyla,ziyaret ettiğinizde size güzel eğlenceli bir yaz akşamı yaşatacak olan mekan.
    ancak eskiden kel ve sanki şimdikinden yaşı bakımından daha olgun bir solist vardı ki kendisini daha çok beğenirdim.
    yinede,eşsiz parçaların eşsiz yorumlarına şahit olabilirsiniz.
    (evremtales, 09.08.2009 00:44 ~ 00:45)
  6. bu yaz bizi hayal kırıklığına uğratmış bardır. bir kere barın yıllardır işletmeciliğini yapan * murat abi yoktu bu sene nedendir bilinmez, haliyle yeni garsonlarda bir yavşama görüldü. sarhoş yapılan servisler, durduk yere yollanan çerezler, müşteriyi sözle rahatsız etmeler vs... müzik derseniz eskisi gibi hiç değildi. repertuvar epey farklıydı geçen senelere göre. araya bir motörheaddir, iron maidendır sıkıştırırlardı ama bu yıl türkçe parçalara mı daha ağırlık vermişler ne dinlediğim kadarıyla, olmamış.
    (yok, 22.08.2009 23:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil