görseller
ali atay 

belki ilginizi çeker
  1. · iyi seneler londra
  2. · yangın duası
  3. · dursun ali atay
  4. · yapma diyorum
  5. · 40
  6. · iyi seneler londra
  7. · bayrak
  8. · şapkadan babam çıktı
  9. · krek tiyatro topluluğu
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · mutluluk veren küçük şeyler
  3. · aşk
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · colin kazım richards
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · kısa boy kompleksi
  9. · radikal

ali atay  

1. bir zamanlar şapkadan babam çıktı adlı dizide rol alan, ''dan kek reklamlarındaki tombik eleman'' olarak da bilinen, berkun oya'nın tayfasında bulunan tiyatrocu..
    (melankolik ayı, 24.04.2007 17:06)
  2. tam adı dursun ali atay olup aslen rize- hemşin'lidir.
    (skuba, 31.07.2007 00:19)
  3. "yönetmeninizden ısrarla isteyiniz" dediğim bir oyuncu.
    (betty blue, 04.10.2007 23:58)
  4. eşref saati adlı dizide arz-ı endam etmekte kendileri. kelimenin tam anlamıyla arz-ı endam ediyor. feci zayıflamış. boyu posu meydana çıkmış. ancak, ses tonu bile değişik geldi bana, bir de boynu incecik kalmış. eski halini de seviyorduk, şimdi de iyi. hala çok iyi oynuyor. onda o doğallık varken sağlam işler çıkarır bence. sadece kendisine daha çok fırsat verilmeli. bir brad pitt olmayacak belki ama bir nejat işler'le bir fikret kuşkan'la kapışır oyunculukta. berkun oya'nın ısrarla ali atay'a rol vermesini yabana atmamak gerektiği kanısındayım. bilemiyorum. eleştirmenler uyumayın!
    (betty blue, 27.10.2007 23:59)
  5. şu sıralar berkun oya'nın yazdığı bayrak isimli oyunla tiyatro sahnelerinde.
    ayrıca:
    (bkz: iyi seneler londra)
    (ne içersen iç su iç, 26.03.2009 00:00 ~ 00:03)
  6. yakında yapma diyorum isimli dizinin başrolüyle ekranlara gelecek olan yetenek.
    (kurdeşendöken, 26.03.2009 00:04)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil