kıro diye tabir edilen şarkı söyleyicilerden biri, en son şarkısının klibinde ben evleniyorum'dan yanılmıyorsam tülin adlı dişi insanı oynatan, ona rol gereği köpek hediye eden adam
vakti zamanında hoşlandığım, sarıp sarmalamak istediğim bir kızın cüzdanının iç tarafındaki fotoğraftan bana pis pis sırıtan, bir daha ne kadar çabalasam da cüzdan sahibi kişiye aynı duyguları besleyemeşime sebep numunelik., yüzündeki o ifadeyi bildiğiniz başka hiçbir canlıda göremezsiniz.
şopar rolünü çok iyi onayan mehmet ali erbil'in kızıyla evlenerek,sonsuza kadar bedava reklama sahip olmayı garantileyen eski şarkıcı yeni dizi oyuncusu insandır.
dakikalar itibari ile beyaz show'da; üniversite gençliğinin kendinden geçip yüksek dozda tezahüratlarla, söylediği şarkılara bayılarak katıldığı; doğu şivesiyle batı soundunu birarada kullanarak prim yaptığını düşündüğüm "küçük ibo".
beyaz show a katıldığında, internetten mp3 indirme olayıyla ilgili, stüdyodaki gençlere "n'olur indirmeyin, allahaşkına" diye sitem etmiş şarkıcı türkücü aradaşımız.
sıfatından mı, saçlarından mı yoksa gözlerinin şaşılığından dolayımıdır her an kafası soldan sağa yada sağdan sola dönecekmiş gibi bir triple bakan, mehmet ali erbilin kızıyla nişanlanmış ama bu işin sonunda halk gözünde puan kaybetmiş, şarkıcı, türkücü, amatör futbol oyuncusudur. en bilindik şarkıları var ya, ikimize birden yükleniyorlar ve soförsem günahım ne dir.
çıkardığı albümler
kara cadir
asik oldum(1996)
sana bir sey olmasin (1997)
var ya (1999)
alisan(2001)
söz mü(2002)
keje(2003)
kalbim ellerinde(2004)
olay bitmistir(2005)
ve kimselere güvenemiyorum (2007) alıntı: vikipedia
"tabii bizim camiada fakirlikten gelmek esastır ama ben çok hali vakti yerinde bir aileden geliyorum. lise sonda mercedes le okula giderdim" diyerek taktirimi kazanan, gayet geyik bir şarkıcı. talk-show larda falan konuksa o program izlenebilir.
yahu bu adam 10 albüm yapmış. ama her tarzda o kadar müzik dinlememe rağmen, bu zat-ı muhteremin akılda kalan bir şarkısını, türküsünü bilmem. gece klublerinde söylediği için acep diyorum, millete kafaları çekmeden önce ibo, mahsun, izzet, özcan şarkıları okuyup, kafalar bi dünya olunca kendi albümünden bi şeyler mi okuyo? nasılsa sarhoş ibnetorlar diyerek.... bu da böyle bi düşünce işte. yaşasın televole yaşasın güzel türkiyem'in uçamayan kuşları.
son ille de roman olsun'da çağla şıkel'in gerçekten sinirlenip çemkirdiği ama sonra sana aliş diyeceğim falan gibi şekillerde kendisine olan öfkesini gerzekçe kompanse ettiği zat.