görseller
alexstraszaalexstrasza

belki ilginizi çeker
  1. · korialstrasz
  2. · korialstrasz
  3. · ejderhanın günü
  4. · alexstrasza
gündem
  1. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  2. · son 10 yılın en iyi 50 türkçe albümü
  3. · boylumlama
  4. · sözlük yazarlarının hayalleri
  5. · itü sözlük yazarlarının odaları
  6. · denizli denince akla gelenler
  7. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  8. · onlar yağ değil kas
  9. · sirius

alexstrasza  

1. fantastik dünyadaki sevgilim.

(bkz: korialstrasz)
    (bkz: alexstrasza)
    (bkz: warcraft)
    (bkz: ejderhanın günü)
    (korialstrasz, 10.07.2007 17:13)
  2. alexstrasza the life-binder, azeroth 'un 5 görüntüsünden biridir. azeroth 'daki tüm hayatın bekçisidir. kırmızı dragonların lideridir. en güçlü dragon'dur desem pek de yanılmış olmam herhalde. nordrassil ( gece elfi şehri darnassus'un bulunduğu) world tree'lerden birinin dikiminde büyük rol oynamıştır.

world of warcraft'da çok ateşli bir hatun olarak çizmiş sevgili blizzard amca. malygos (büyü'nün bekçisi) kafayı sıyırıp tüm büyü kullanan ölümlüleri yok etmeye kalkınca alexstrasza biz oyunculara yardım etmiş, malygos'u kesincede bize hediyeler falan vermiştir. ayrıca grand apothecary putress 'in halt ettiği görüp alevleri ile wrathgate'i temizlemiştir. bir rivayet'e görede olaylar sırasında ölen bolvar fordragon'u hayata döndürmüştür.
    (alpderkiherkezbirgünworldofwarcraftoynayacak, 12.05.2009 17:46)
  3. azerothun en yaşlı yaratıkları olan dragonların kırmızı lideridir. çok güçlü büyücüler oldukları için istedikleri zaman insan formunda istedikleri zaman kendi şekillerinde görünürler.

(görsel: alexstrasza/79652)

(görsel: alexstrasza/79653)
    (imba, 12.05.2009 18:29)
  4. itü sözlüğe bir daha gelseydim alacağım nick. ah ulan ah. o zamanlar wrath of the lich king çıkmamıştı gerçi. kitaplarını da okumamıştım doğru dürüst. benden sonra alan olursa hiç gözükmesin gözüme. pardon, mendil var mıydı?
    (lovestarved, 03.08.2009 02:29 ~ 02:36)
  5. "özlediğim, hatun. 1.5 ay oldu güzel yüzünü göremeyeli, shift+del yaparken aklım neredeydi, bir fotoğrafını bile saklamadım." diyerek kendime lanet ettiğim kraliçem.
    (alpderkiherkezbirgünworldofwarcraftoynayacak, 03.08.2009 02:31)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook