eurovision 2009'un norveç temsilcisi, kemancı, şarkı yazarı, şarkıcı. aslen belarus'lu, 4 yaşında iken ailesiyl3 norveç'e taşınıyorlar. şimdi 22 yaşında sevimli bişi.
accayip sempatik ve sevimli olan fairytale adlı kıpır kıpır şarkıyı seslendiren eurovision 2009 norveç temsilcisi. sayesinde ilk kez eurovision da kontörlerimi harcayıp oy verme zahmetine giricem , kıymetimi bilsinler.
bir bakış attın kalbimi yaktın dırı dı dırı dım ' dır kendisi. belki de gördüğüm en içten bakışa en içten gülüşe sahip insanoğlu. analar neler doğuruyor sözünü de akla getirir ayrıca.
meltem yazgan'dan " 12 points goes to norway " sesini duymayı nasıl da hayal ediyorum ah ah.
bugün kendisinin doğum günüdür. eurovisionu kazanacak gibi gözüküyor. eğer kazanırsa biraz geç ama en güzel hediyelerden birini alacak kendisi. hemde 23 yaşında lan.
kendisi keman sanatçısı, şarkıcı, söz yazarı ve oyuncuymuş aynı zamanda.fairytale şarkısının da müziği ve sözleri de oldukça hoş.eurovision da kaçıncı olacak bakalım merakla bekliyoruz.
bildiğin bebe lan bu. şarkısıda bir boka benzemiyor bence, cici kızlar'dan delisin'in girişi gibi. çocuk şarkısı kıvamında. ayrıca "‘cause ı don’t care if ı lose my mind" kısmında biraz fazla ıkınıyor gibi.
şimdi youtube'da izledim kendisinin eurovision'daki yarı final performansını. (aşk ı memnu saolsun kaçırttı o anı bana.) gelsin yatağımın başucuna kemanıyla, öyle masal anlatsın. sonra ben onu sarıp sarmalayayım falan... öyle işte...
ohhaa!! yuhh!! desem ayıp olur demeyeceğim.. yorumu gerçekten sağlam ayakta alkışlıyorum eğer bu gece birinci olursa ki benim bu geceki favorim işte adam gibi sesle şovsuz nasıl birinci olunur hepimize gösterecek..