görseller
alessandro safinaalessandro safina
alessandro safinaalessandro safina
belki ilginizi çeker
  1. · insieme a te
  2. · luna
  3. · luna
  4. · ferhat göçer
  5. · sarah brightman
  6. · bile bile
  7. · sezen aksu
  8. · sognami
  9. · safina
  10. · 8 eylül 2007 sezen aksu konseri
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  3. · aşk ı memnu
  4. · google wave
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · zongul ducks
  7. · ugg
  8. · sevgiliyi uyurken izlemek
  9. · faroe adaları

alessandro safina  

1. tenorların yüz akı. bir insan nasıl aynı anda bu kadar yakışıklı ve süper yetenek olabilir. ayrıyetten luna diye bir şarkısı vardır
    (sizofrenkedi, 10.05.2004 22:49)
  2. 25 haziran 2006'da yine harbiye açıkhava'da ferhat göçer ve patrizio buanne ile birlikte verdiği konserle sesini zihinlere kazıyan italyan tenor dur kendisi, ayrıca luna isimli parçası da kesinlikle dinlenmeli, dinletilmelidir.
    (aquila, 17.01.2007 11:39 ~ 11:39)
  3. yeni çıkan sognami albümünde bile bile şarkısını sezen aksuyla beraber söyleyen tenor.
    (nickim konusunda kararsızım, 26.04.2007 10:26)
  4. çok tatlı bir insandır.muhteşem bir sesi vardır. italyada neo-klasik tenor olarak bilinir. ayrıca italyanlar onu pavarottinin varisi olarak görmüşlerdir.sürekli herkese çok tatlı bir şekilde göz kırpar.hoş sohet bir insandır.çok güzel bir gülüşü vardır.kısacası hem göze hem kulağa hitap eden tenorlardandır.

en güzel şarkıları
    luna
    insieme a te
    sognami
    incanto
    d'amore
    (eldest, 22.09.2007 12:47 ~ 26.10.2007 19:37)
  5. gerçek bir taştır kendisi.yıllar yıllar önce luna isimli şarkısını tesadüfen bir tv dizisinde duymuş ''kim söylüyor'' ''nerelidir'' ''adı nedir bu şarkının''diye kendimi paralamış nihayetinde şarkıyı söyleyenin ismini öğrenmiştim.hemen ardından bu ismin sahibini bir araştırayım diyerek girişimde bulunmuş ve ömrümce gördüğüm en yakışıklı erkeklerden birini karşımda bulmuştum.işte o gün bugündür yamulurum kendisine.her ne kadar ferhat göçer'in yanında görünce ''böğğ''demiş olsamda o benim biricik alessandrom.
    (rampada lambada, 17.10.2007 17:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil