görseller
alen konakoğlu 

belki ilginizi çeker
  1. · cengiz baysal
  2. · ah
  3. · the climb
  4. · duman
  5. · gökçe
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · erkekte ses tonu
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  5. · darwin i bitiren balık
  6. · marjinal isim meraklısı aile
  7. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  8. · john howe
  9. · uss enterprise

alen konakoğlu  

1. dumanla ve nil karaibrahimgille çalan davulcu abimiz.
    (errant, 05.07.2005 03:12)
  2. teoman'la beraber çalarken, bir tanıdığım sayesinde kulise girme imkanı bulmuştum, küçüktüm ve evet ergenlik dönemine yeni girmiş her genç kız gibi ben de teoman'ı seviyordum. ama o benle teoman'dan daha çok ilgilendi tabi ki. hatta hala verdiği imzalı baget odamda durmaktadır.
    (famenoth, 09.06.2006 23:05)
  3. bir dönem birkaç albümde ismini görmüştüm. tam albüm piyasasına giriyor galiba derken bir anda kendisini haluk leventle anadolu turnesi yapan orkestraya attı. daha sonra da dumana katılarak kanımca yapabileceği ve meyvelerini toplamaya başladığı kariyerini yerle bir etti.
    (jellyjam, 27.07.2007 20:16)
  4. duman, haluk levent, demir demirkan, sertap erener, teoman, nil karaibrahimgil ve yavuz çetin ile çalışmış canlı performansı izlenip görülesi ögretilesi olan aynı zamanda ses teknisliği de yapan hali hazırda asker ailenizin bateristidir.
    (megae, 27.07.2007 20:34)
  5. duman grubuyla yolları ayıran gitar ve vokal olaylarına girme aşamasına gelmiş müzisyen. bir nevi dave grohl
    (kaan zender, 05.09.2008 03:34)
  6. yıllarca duman'la beraber çalsa da, konser bateristliğinden öteye geçmemiş, kendisine hiç bir albüm kaydında yer verilmemiştir. grup üyelerinin her ne kadar "onu grubun dördüncü üyesi olarak görüyoruz" düşüncesine rağmen, her albüm çıkışı cengiz baysal'ın gölgesinde kalmaktan kurtulamamıştır. neyse ki cengiz baysal gibi yetenekli bir insanla kıyaslanıyor ve kimse yeteneğine dil uzatmıyor.

edit : ilk albüm de alen konakoğlu çalmış. chinaski'ye uyarısı için teşekkürler.
    (yavuz çetin özlemi, 28.03.2009 19:22 ~ 29.03.2009 12:09)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil