|
|
- (bkz: eline ingilizce sözlük alıp giri girmek)
- b harfiyle başlayan giriler kasmakla meşgul yazar. az önce bi- ön ekiyle başlayan ingilizce kelimeler geldi geçti sol frameden. takip ediyoruz.
(bkz: bisiklet)
- (bkz: o değil de)
(bkz: bir zeki alasya metin akpinar vardı o ne oldu)
- niye bu kadar üstüne gidildiğini anlayamadığım, hemşerim olduğunu öğrenip çok sevindiğim yazar
- aupairlik hakkında aşmış kişiliktir.öğrenmekte yararlandığımızdır.teşekkür edilesidir.
- an itibariyle sözlüğü coşturan,zannımca türk vatandaşı.
- sözlüğe yurt dışından katılan yazar.
- kendini düzeltme yolunda emin adımlarla (arada yalpalasa da) ilerleyen yazar.
(bkz: cereme)
(bkz: bak bunu tuttum)
- mahlasından karakter tahlili yapanların yanılacağı, sahur veya iftar programı tadında giriler giren yazar. bazen "hmm, bu bu mu demekmiş diyorum kendi kendime"
(bkz: müdür müdür müdür)
- an itibariyle kökeni arapça olan f harfiyle başlayan kelimelerin girilerini yaparak sözlüğün ebesine atlayan şahsiyet.
- salihaki'nin ruh ikizi...
- yazdığı giriler passaparola yarışmasında sorulan imkânsız kelimeleri çağrıştıran yazar.
edit: takip ettiğimiz kadarıyla kendini itüsözlük'ü tdk'nın bir numaralı rakibi yapmaya adamıştır. sayesinde sözlük günlük giri rekoruna koşmaktadır.
- kendisi sözlüğün ebesine atlamakla kalmayıp bi o kadar da yüzsüzlük örneği gösterip başka harflerle başlayan giriler de yazabilirim demektedir.
- hüner, hoş gibi kelimelerin sözlük içinde okunup araştırılacağını düşünen enteresan kişilik..
(bkz: kaşgarlı mahmut mu kovaladı evladım)
- sayesinde öğrendiğim himar sözcüğünü teşekkürlerimle kendisine atfetmek istediğim muharrir zat.
- msn listesindeki fazlalıkları temizleyen yazar kişisi.
- kendimle barışık olduğumu söyleyen yazar.ikamet yeri ile ilgili ne yazık ki bir bilgi veremeyeceğim baya karışıktır.kız icatlarından çok çekmiştir.ve kendisiyle bir çok ortak yönümüz vardır.sanıldığının aksine öyle pos bıyıklı her daim sarhoş olan biri değildir ama bir çoğumuz gibi yarasadır ve bu yüzden yoklamada her daim hazır ve nazır olarak durur
- pazarlamacı**
- uçtu.
- uçuşunu şaşkınlıkla izlediğim yazar. ne yapıp uçtuğu merak konusudur. son zamanlarda konsepte aykırı bir girisini de göremedik... "allah allah" diyoruz.
- öğlen görüştüğüm gece uçmuş yazar, nasıl olmuş, ne zaman olmuş, ne için olmuş, belli değildir. matrak neşeli birisine benziyordu. umarım sezensevdası hakkında girdiği giriden olmamıştır. giri de bir şey yoktu ama resmi vardı. belki legal değildi, belki başka bir şey vardı. hayırlısı.
(dlord, 04.01.2006 03:33)
- büyük ihtimalle hakaretten yargılanıp suçlu bulunan yazardı(r).
(camel, 04.01.2006 03:35)
- alemci:
ben uçmuşum.
karoten:
siktir lan.
alemci:
hakikaten beni uçurmuşlar, 1800 küsür giri gitmiş 3 aylık emeğim hepsi silinmiş.
karoten:
nasıl olur ya?
alemci:
ben de anlamadım şoktayım.
karoten:
ben de şoktayım bi sorsak ya neden ?
alemci:
kimse cevap vermiyor. ne yaptım anlamıyorum, o kadar giri emek hepsi uçtu gitti. ortamım vardı gitti.
karoten:
ben bi kontrol edeceğim ya inanmıyorum.
karoten:
hakikaten gitmiş hepsi. üzüldüm ben çok üzüldüm.
alemci:
ben de...
karoten:
:((
alemci:
:((
(bkz: yorumsuz)
- (bkz: nizam ı alemci)
(albiz, 06.01.2006 00:53)
|