tam bir bağlılık ve saygı göstergesidir.kişinin hem kendine saygısı,hem de partnerine olan saygısı açısından çok önemlidir.her erkek aldatır diye bir şey kesinlikle yoktur.sonuçta empati kurmayı başaran birçok erkek de mevcuttur.aldatan erkeğe tek bir soru sormak gerekir ; kız arkadaşın seni aldatsa nasıl hissedersin? eğer bi bok hissetmem derse o zaman o da aldatsın kardeşim.o ilişkide saygı sevgi zaten yoktur.hatta ona ilişki bile denmez.sonuç olarak aldatmayan erkek,kendine saygısı olan ve iç huzuru da bulan erkektir.
iki tür erkek vardır.bir sevgilisini aldatmış olanlar birde henüz aldatmamış olanlar.yani böyle bir tür yoktur varsa da soyu tükenen hayvanlar gibi koruma altına alınmalıdır.
böyle bir erkek yoktur dedirten tanımlamadır. her şey uçkurda bitmemekte aklından bile böyle bir şeyi geçirse, arzu dolu bir bakış atsa kişi aldatan erkek modeline dahil edilir
"hassittirin uleynnn" artık öyle bir hale geldiniz ki kimsenin inanası gelmiyor böyle bir erkeğin olabileceğine,etiketlendiniz artık,kazısanız dahi çıkmaz üstünüzden...
kirlenmemiş erkektir. hayatın ne kadar ibne olduğunu öğrenmemiştir* daha ama öğrenmesi yakındır, kaçınılmazdır. malum hayat çok sever insanlara kötü yüzünü göstermeyi. olmayı özlediğim erkek türüdür.
soyunun devam etmesini ve bu özelliğini yavrularına aktarmasını şiddetle talep ettiğim* türdür.zira nüfuslarının çok fazla olduğunu sanmıyorum.bu yüzden çoğalmalarını istiyorum.partner olarak da aldatmayan kadınları öneriyorum.
çalıkuşunda geçen cümlelerden birinde gayet güzel tanımlanmaktadır.
kadınların hepsi çok iyi kalpli çok munis muhakkak lakin erkeklerin de öyle iyi kalplileri var ki onlardaki kalp temizliğini de hiçbir kadında bulmak mümkün değil.
nadir olsa da vardır aldatmaya paye vermeyenleri ki bunlar öyledirler ki hayatında çıksanız bile en az sizin kadar seveceği birini bulana dek size sadık kalırlar.
bin kişiden biri olsa dahi bulunan erkek türüdür. çünkü sevgiye açtır ya da hiç sevgilisi olmamıştır.çevresindeki göre "salak" ya da "gerizekalı" olarak tanımlanır ama hakikaten aşıktır ve temiz bir sevgi içinde barındırıyordur.