bundan sonra hep yek, hep tek başıma - özlem tekin
( bu, seri halde aldatılmaya uğrayan, aldatılmaya doymayan ve her aldatılma sonrası "yalnız birey güçlü birey" moduna giren bünyeler içindir. bu durum bir süre devam eder. bir yerde aniden bir sevgili adayına rastlayınca tüm yeminler unutulur, yeni bir operasyon için boynuzlar bilenir. )
redd - mutlu olmak için
herkes kendi şarkısını dinler, bulur, anlam yükler. feyz alın diye değil; bilin diye yazıyorum. bu şarkı aldatmanın; her aldatma gibi bir insanın kırılışının hikayesidir...
içinde bulunulan durumda ayna ile aynı görevi üstlenen (hatta aynadan daha da net gösteren) ses toplulukları.
aldatılan insan için bu şarkıların sözleri üçüncü biradan sora pek bir şey ifade etmez, çünkü dinlenme (ve bazen yazılma) amaçları; içinde geçen 'offf',' ahhh' sesleriyle kişiliğe göre zihnin oluşturduğu bembeyaz veya kapkara gökyüzünde uçup gitmesini sağlamak, ince keman sesleri ile aldatıldıktan sonra hala kalbin aşkı simgeleyen kırmızı rengini ve şeklini koruyup korumadığını görebilmek için göğsü yarmak; kanun, klarnet saz gibi çalgılarda basılan notalara göre 'ben haketmedim', 'yap ulan,sen de yap', elbet bir gün görüşürüz' diyebilmektir.