albiceleste 

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. 4. nesil yeni arı. aynı zamanda çok sağlam dostum, kardeşim. hosgelmiş, sefalar getirmiş. üstün metal müzik bilgisi yadsınamaz. sözlüğe de bilgileri ile dalacağına, dolduracağına eminim.
    (damned, 08.02.2007 00:13)
  2. bugün doğum gününü kutlayan yazar. doğum günün kutlu olsun kardeşim, iyi ki varsın.
    (damned, 22.02.2007 22:52)
  3. (bkz: @1427142) tanımıyla yarmış geçirmiş bir yazar.
    (whentheclockstrikesmidniteimontheprowloflove, 07.05.2007 00:50)
  4. metal dinlemesine sevindiğim, girilerini takip ettiğim yazar..
    (otopsiyaparkenoluyukaybettim, 07.05.2007 01:32)
  5. sağlam bir müzik zevki olan, ayrıca muhabbeti pek bir keyifli olan yazar. aynı zamanda nickimi borçlu olduğum kişidir kendisi.
    (almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık, 03.06.2007 07:00 ~ 13:12)
  6. doğduktan sonra yaşamımın bir daha asla eskisi gibi olamayacağına beni inandırmış, birlikte çok gülüp, çok eğlendiğimiz süper kaliteli, zeki, esprili,sözlük şahıs kişisi.
    (abdurrahmanshowtv, 16.06.2007 17:45 ~ 17.06.2007 17:32)
  7. <hawk> doğu geldi abi
    <camel> isim vermeyelim
    <albiceleste> geldim de
    <hawk> 4 kişi olduk
    <hawk> batı
    <hawk> güney
    <albiceleste> hemen de mal gibi atladım mk
    yaran yazar. hoşgelmiş.*
    (hawk, 09.07.2007 23:38)
  8. iyi müzik zevki, iyi espri anlayışı vs. dışında empati, sempati, ihsas, cinas ta da yetkin 4. nesil yazar. keza girileri de takdire şayan eserlerdir.
    (payduşka, 11.07.2007 13:23)
  9. metal müzik hakkındaki girileri ile dikkatimi çekmiş nesildaşım. depeche mode sevgisine ayrıca hasta oldum,helal olsun demek istediğim..
    (idja, 11.07.2007 20:58)
  10. arjantin sempatizanı, fmsever, yakın arkadaşım. tanıdığım insanlar içinde müzik bilgisi konusunda üstüne yoktur diyebilirim
    (dirk, 13.07.2007 00:31)
  11. ona her baktığımda "yaşlanıyorum"dediğim, müzik üzerine artık beni 4 ile çarpıp 8.5 la bölüp beni maymuna hatta hatta ibişe çeviren ablamın çocuğu. bildiğin yeğen yaaaa... hastasıyız ailecek
    (bergman, 19.07.2007 10:56)
  12. gözlerinin içi gülen adam. muhabbetlerde temas ettiği kilit noktalarla gözüme girdi. az ama öz konuşuyor, tebrikler.
    (camel, 20.07.2007 14:57)
  13. acayip sevdiğim, sohbeti 10 numara olan arkadaşım. genel kültürü çok iyidir. sözlüğe çok şeyler kattığından emin olunması gereken kişidir kendisi. kısacası:

bu çocuk çok döşşşekli!
    (salladım, 11.08.2007 20:18 ~ 20:36)
  14. sabah sabah "sözlükte canvas solaris dinleyen birileri varmış aman efendim yaman efendim" dedirten , müzik ile olan yakınlığı göz dolduran yazar. tanışıklığımız pek olmasa da (ne pek mnkym hiç yok) kanım ısındı la. size hell yeah diyebilir miyim?
    (chinaski, 14.08.2007 01:05 ~ 01:07)
  15. otobüsünü kaçırıp beni bekleyen vefalı insan. güldürmeyi çok iyi beceriyor.
    (hawk, 19.09.2007 00:34)
  16. bugün yapılan zirvede tanışmaya fırsatım olan fakat sofranın uzunluğundan dolayı çok fazla sohbet edemediğim yazardır kendisi. taksimden çıkıp beşiktaş sahilde oturduktan sonra birazda olsa sohbet ettiğim eğlenceli, gülmeyi seven biri olduğunu anladım.bir daha ki sefere daha çok sohbet etmek dileğiyle..
    (ink, 19.09.2007 02:04)
  17. yeni tanışmamıza rağmen baya güldürdü bu adam beni. sırtındaki gitarını araklarım ama aklında olsun.
    (great dilemma, 30.09.2007 02:41)
  18. cehennemin dibi mi desem, fizan mı desem, kaf dağı mı desem öyle bir yerlerde ikamet eden adam.
    zirvelerde de kendisi hakkında harbi kereste esprisi ne kadar yapılıyor değil mi? ama üzülmesin, benim için de armut kerestesi denmişti zamanında.
    (camel, 04.10.2007 18:17 ~ 18:24)
  19. bana özel bir last fm gibi bir şey bu adam.

"metal up your ass"
    (kilim motifli kazak, 04.10.2007 18:25)
  20. hem fiziksel görünüşü, hem de futbol stiliyle dirk kuyt'a benzemekte bu genç adam
    (dirk, 21.10.2007 02:06)
  21. (bkz: alaman)
    (hawk, 21.10.2007 04:21)
  22. sözlükte şu ana kadar tanıdığım yazarlar arasında en terbiyeli olanıdır kendisi. bir insan hiç mi küfür etmez, bari salak falan der yani ama yok bu adam da demiyor, etmiyor.. hayır yanında ben kasılıyorum durmadan yanınızda ''nasılsınız?, iyiyim efendim sizler nasılsınız'' diyen biriyle oturmak kasıyor adamı.

müzikten de anlıyor bu adam, konuşmasından belli. ama bunu belli etmiyor o efendi görünümün altında ''hell yeaahh!!'' diyen bi' adam var ama bunu gün yüzüne pek çıkaramamış. lakin yerinde esprileriylede ortamı yardırmayı biliyor. iyi tabu oyuncusu bir de. leb demeden leblebiyi anlıyor, kendisinden beklemediğim süper bir performans göstererek bizim takıma perfect koyup fatality için finish them'i *bekledi.

oturup sohbet edilesi hatta meditasyon yapılası bi' adam, bundan sonraki zirvelerde beraber olmak dileğiyle..

not: giride bazı yerlerde sanal ironi uygulaması yapılmıştır..
    (korialstrasz, 22.10.2007 17:12)
  23. sözlüğün en yakışıklılarından. bir diğerini de başka bir nikaltında belirtmiştim. burdan isim verip de kimseyi efendim... çok iyi bir yazar. nikine bakarak kız olduğunu zannetim ama zirvenin birinde bir de baktım ki erkek. "anaa sen erkek miydin laaan" dememle suratındaki gülümseme kahkahaya dönüşmüştü.

radyo programı yapacağı günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

daha çok övülecek yanı var ama şimdi buraları doldurmayayım. başka nikaltlarında görüşmek üzere cicim.
    (milwaukee, 12.11.2007 14:32 ~ 13.11.2007 00:26)
  24. uzaktan aquilani , yandan guti, önden mista ve epey bi uzaktan da kuyt 'a benzeyen, nickine hayran olduğum kişi. bu uşakta büyük bi topçu potansyeli var lakin farkında değil. farkındalıklarının farkında olmayanlar hep ilgimi çekmiştir." sen ne şeker şeysin öyle" dicem ama yanlış anlamasından korkuyorum, tırsın lan benden.
    (kahvedekiler ınının diyor ınının ınının ınının, 17.11.2007 00:42)
  25. gazetede çıkan haberlere göre dirk kuyt liverpool'a transfer olduğunda tası tarağı toplayıp çok sevdiği takımının yeni transferini liverpool havaalanında karşılayıp liverpool kentinde de bizimkine benzer bir gelenek yaşatmak istemiş. fakat ne olduysa o an olmuş. uçakatn iner inmez bir grup liverpool taraftarı bunu dirk kuyt sanıp almış omuzlara... zevkten 4 köşe olan albiceleste kendisine yönelen ingilizce sorulara da hollandalı aksanıyla yanıt vermiş ve takımın kampına kadar iki kolunun altında da ingiliz hatunlarla gitmiş. ilk akşam antremanına çıkmadan önce basın toplantısına çıkan alibicelste büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirtmiş ve profesyonel futbolcu gibi davranmış. neyse efendim ilk antremanda taraftarları ve basın mensuplarını büyülemiş albiceleste. hatta hyppia'ya antreman maçında toplamda 3 bacak arası çalım attınca hyppia oyuna küsmüş. antreman maçını 7 gol 28 asistle tamamlayıp benitez'in gözlerinin parlamasına sebep olmuş. fernando torres iyice gıcık olmuş albiceleste'ye. içinden "vay mna koyum ya gitti karizma herif yedi bitirdi beni" demiş. maç çıkışında javier mascherano'yla çok sıcak tavırlar sergiledikten sonra bir anda torres arkdan konuşmalarını dinlerken belirmiş. duyduklarından sonra hemen güvenlik görevlilerini çağırmış ve albiceleste'nin liverpool macerası o anda bitmiş. gerçek kuyt'u gidip 8 saattir beklediği havaalanından almışlar. ama rivayet edilir ki liverpool taraftarı tribünlerde "dirk kuyt dirk kuyt dirk kuyt" diye duyulan tezahuratta aslında " turk kuyt turk kuyt turk kuyt" demektedir. bu da hollandalı yıldızın performansını olumsuz yönde etkilemektedir.

sonradan verilen gizli bilgi: mascherano'yla albiceleste arasında geçen diyalog...

aksi belirtilmedikçe konuşmalar ingilizce'dir...

a:sen arjantinlisin di mi lan?
    m: evet
    a: hasss.. süper lan... bizim dirk var arjantin forması istiyor türkiye'de bulamıyoruz senin yanında varsa satsana bana. 15 pound veririm...
    m: yanımda yok...
    a: amına koyim yalancı seni...aklı sıra daha fazla para koparacak...(burası türkçe)
    m: ne?
    a: messi diyom... beni messi'yle tanıştırsana lan leeebraaaam...
    m: ne?
    a: vay amına koyim ya adam anlamıyor...

-bu sırada ingiliz polisi gelip onu ülke dışı etmiştir.-
    (fakespeare, 17.11.2007 12:07 ~ 12:12)
 sayfa  / 2