bugün yazdıkları nedeniyle tam 24 terörist çok utanmış, ayrıca tam 97 kişide milli duygu yükselmesi görülmüş. devam koçum. devam aslanım. böyle böyle bitiricez terörü.
"bugün yazdıkları nedeniyle tam 24 terörist çok utanmış, ayrıca tam 97 kişide milli duygu yükselmesi görülmüş" ile kastedilen tavrı teröristlere karşı çıkıyor oluşu değil, bunu artık en vatanseverimizin bile içinin bayılmasına sebep olacak bir üslupla yapıyor oluşudur. internet bu ucuz üslupla tepki verdiğini zanneden adamlarla dolu. mesela ben terörist olsam, "orrrrrrrrrrrrrrrrospu çocuğuuuuuuuuu, piiiiiiiiiiiiiç, ibneeeeeeeeeee" gibi salyalarla dolu yazılardan zevk alır, adam gibi akıllıca yazılmış yazılardan hadi belki bir ihtimal utanır ya da etkilenirdim. kahveden tut getir okuma yazma bilmeyen amcayı, o da der orospu çocuğu, nedir yani. bu mudur? buysa, benim tepkim de budur arkadaş.
bu mantığı anlamıyorum ben, bu nasıl bir gözü dönmüşlük ki, bu yazılanlarda hiçbir gariplik veya ucuzluk görmez, afferim, helal diye karşılar? nasıl insanlarsınız siz? kimsiniz? siz türkseniz ben başka bir şeyim galiba çünkü.
böyle dedik diye vatan haini olucaz yine. olalım amınakoyim bi o kaldıydı zaten.
not: 97 kişide milli duygu yükselmesinden bahsederken götten salladığım belli olmasın diye çabalamış gibi mi görünüyorum hakkaten ya?
edit: şimdi çok uzaklarda süzülen bir yazarın entry'si ortadan yok olduğu için kendi kendime konuşmuş gibi duruyorum di mi? ehe. deliyim ben deli. bliblibbilb
yarım saattir girilerini coşkuyla okuduğum yazar. coşku derken de, manevi bir coşku değil, yazdıklarından ötürü, yani değindiği noktaların dillenmesi bazında. tespitler yerinde. iyi yazıyor. takipteyiz.
saatlerdir yazmaya ara vermesini beklediğim yazar. hadi tamam niteliksiz yazı yazarak, giri kasabilir insan; ama altın vuruş yapmak insan sağlığına zararlı be abisi...
insafsızlık olmazsa arada sırada tarak kürek başlıklar açtığını düşünüyorum. düşünceleri, tanımları, yorumları değil beğenmemezlik ettiğim. misal x ve y diye iki başlık açıyor. x'in altına y, y'nin altına x yazıyor. açıklama yönlendirme hak getire.
gündüz kör bir avukatken gece karanlık çöktüğünde adalet saçan daredevil* gibi, sözlüğe karanlık çöküp gece olunca hukukla ilgili giriler giren yazar. yalnız; tek satırlık, hatta iki kelimelik tanım cümleleri yerine övülen dil kullanımını bu girilerinde de kullanmasını beklemek hakkımız diye düşünüyorum.
bıyıklı hatunlarla kötü bir geçmişe sahip ve fena halde korkmuş yazarımız, an itibariyle tüm bıyıklı hatun portrelerini sözlüğe kazandırmış bulunmakta.
şuurunu kaybetmiş yazar -laf-.
bence konuşmaya ihtiyacı var. daha doğrusu onu dinleyecek birine.
onu da geçtim, konuşmasa da onu anlayacak birine.
öyle kar etmez ilaç-alkol filan.
karmasıyla karakter analizi yapılmayacak kadar büyük insan.
seri eksi oy veren ibne' ye açık mektup; (kendisi bu sularda yüzmeye çalışıyor)
adamımdan uzak dur ibne! kaşınıyorsan bak orda büyükçe bir kütük var, hah işte ona sırıtını sür, ileri geri sağa sola hareket et... sanırım bu seni tatmin eder. etmezse, üzerinde akrobatik haraketler yapabilirsin.
eksi butonunda yaptığın ritmik hareketler... değişik gerçekten.
tanımam etmem, kankalarıyla bir gündür seri eksi yedik ağıdı yakıyorlar. arada da "eksi benim için önemsiz adamım" solosu atıyor. tamam abicim; önemsizse ne olayını yaptınız yahu. karmasıyla karakter analizi yapılmıyorsa ne diye 80 tane giri girdiniz. duyurularda bu, girilerde bu, her yerde bu. yakalayıp sikecek miyiz seri oylayan ibneyi, onu mu istiyorsunuz bilmem.