belki ilginizi çeker
  1. · björk
  2. · arabesque
  3. · ginhawa
  4. · death magnetic
  5. · şehr i perişan
  6. · ege bamyası
  7. · mazhar alanson
  8. · mutluluğun gözyaşları
  9. · triakel
  10. · cendere
gündem
  1. · sözlük yazarlarının hayalleri
  2. · dinde zorlama yoktur
  3. · tanrıya sorulacak tek soru
  4. · 2012
  5. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · aklidengegorecelibikavramdir
  8. · anlatmalıymış meğer
  9. · 2 eylül 2006 kasabian istanbul konseri

albüm  

1. aynı cins materyallerin bir araya getirilmesi ile oluşan dizilim. şarkılardan oluşan albümler, fotoğraflardan oluşan albümler, pullardan oluşan albümler vs..vs..
    (punkmanifestosu, 23.10.2005 23:24)
  2. bir şekilde edindim albümü daha 15-20 dakika önce. dinliyorum. eksik hiç bir şey gözüme çarpmadı. yormuyor dinlerken. müziği gerçekten yapabilen insanları dinleyince genelde böyle oluyor. gerçekten güzel bir albüme imza atmışlar. yas'ı dinliyorum ve şimdiye kadar hiç bir şarkı gözüme batmadı. yarısı bitti albümün. diğer yarısı ise daha güzel olacak sani. zalim ve med-cezir coverları eminim ki muhteşem olmuştur.

albümün canlı kaydedildiğini düşünmüyorum. üzerinde uğraşılmış kanal kanal, çalışılmış bir albüm. dinlemekten çekinmeyin, bir şekilde elde edebileceğiniz bu albümü dinleyin hiç değilse masstivaldeki heyecanı tekrar yaşamış olursunuz.

(bkz: sıfır km albüm)
    (calm of desolation, 18.06.2009 15:41)
  3. söz ve müzikleri şahsıma ait şarkıları ihtiva edeninden çıkarmaya hazırlandığım toplayıcı...

hayırlı uğurlu olsun. dinimiz. amin.
    (durugörü, 05.09.2009 22:14)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil