belki ilginizi çeker
  1. · sen oyna dilber
  2. · funky şşşt
  3. · dönem ödevi
  4. · kadıköy acil
  5. · despo
  6. · sansar salvo
  7. · selo
  8. · coolio
  9. · güne başlarken dinlenmesi gereken şarkılar
  10. · dilim varmaz
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · domuz gribi
  3. · 2012
  4. · author gibi erkekler
  5. · author
  6. · disko kralı
  7. · tunceli alevileri dinsizdir
  8. · before sunrise
  9. · ciociosan

alaturka mavzer  

1. sırtlarını ceza'ya dayamış 3-5 kişiden oluşan grup. kadıköy acil oluşumu içersinde yer alırlar.
    (damned, 20.02.2007 23:12)
  2. kadıköy acil üyelerinden selo, civciv ve hemsta'nın kurduğu grup.
    (thedewil, 22.03.2007 22:25 ~ 22:25)
  3. fuat'a attıkları şempanzer adlı diss ile büyük hayranlığımı kazanmışlardır. bana şarkıyı sadece hemsta söylüyormuş gibi
    geldi, hatta şimdi dinleyince farkettim sadece hemsta söylüyor evet.
    (herif beni mi çağırdı, 29.05.2008 00:45)
  4. civciv'in ayrıldığı, yerine sansar'ın dahil olduğu, sonra sansar'ın kadıköy acil tayfasından ayrılmasıyla bünyesine despo'yu dahil eden rap grubu.
    (sözlük bana nick bul lan allahsız, 16.09.2008 15:31)
  5. kadıköy acil oluşumunda gayet iyi mclerden oluşan bir grup
    zamanında
    (bkz: rapte vaaz ver velede gaz ver)
    (bkz: kadiköy acil bekler)
    gibi çok güzel eserlere imza atmışlardır.
    ve hem grup bazında hem de kişi bazında şarkılar üretmeye devam etmektedirler.
    grup üyelerinden selo , emre baransel in son çektiği klip olan dilim varmaz da yer almış ve gayet de güzel söylemiştir...
    ilerde devamlılığı olabilecek sağlam bir rap grubudur..
    (ceza aka keskinkılıç, 16.09.2008 15:59)
  6. sokak işleri isimli yeni albümünü yayınlamış olan yeraltı rap grubu.. albümde kendilerine ceza, funky c, sansar salvo,mihenk taşı, emre baransel, cash flow gibi rapçiler de destek vermekte..

(bkz: http://www.hiphoplife.net/...)
    (taze bitti, 05.05.2009 21:57)
  7. kadıköy'lü rapçiler. herbirini kadıköy'deki acil'de görebilirsiniz. dükkanlarının başındalar sürekli.

sokak işleri isimli bir albüm çıkarıp nete verdiler. arkasından durmadılar bir de klip çektiler "klik klik" isimli parçaya. atıf ülkü çekmiş klibi. genelde şu şekilde oluyor bunların klipleri:

- eyyooo rapçiyiz biz la bak arka planda basket sahası var, basketten anlamam ama çok şekil be homie. sonracığıma bi sürü eski araba var. chevrolet impala ford ne bulduysak kiraladık. sonra bi çocuktan rica ettim motorunun arkasına bindim öle söledim. çok çılgınız yeaa. new era şapkalarımızı da ters taktık ehe aynı 50 cent klipleri gibi la. sonra sonra montajda diffuse glow* efektini kullanıyo atıf abim. yoksa yüzüm çok kötü çıkıo la sivilceli mivilceli ıyyy. bi de baağan rapper bulduk. 1.50 boyunda kara kuru bişe. ciara gibi beyonce gibi okutturuoruz nakaratı çok şekil bro. bikaç buldog gösteriyoz pitbull gösteriyoz daha bi gangsta oluyo yanında sıçar gibi çömeliyoz. sonra topluyoz kadıköyde ne kadar çapulcu varsa slow motion gösteriyoz hepsini tek tek. sanki bacısına küfretmişler gibi asabi asabi bakıyolar kameraya tabe bunlar. hep arkada planda zombi gibi ileri geri hareket ediyoolaa.

* diffuse glow mu bilmiyorum ama aynı efektin photoshoptaki ismi böyle. sadece default olarak açılan beyaz rengi açık sarıya çevirmişler.

klip buradan izlenebilir:
    http://www.myspace.com/...
    (kendimden biliyorum, 05.09.2009 19:06)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil