alanya zirvesi 2 0   

adana çık aradan

1. yarın yapılacak zirvedir.

http://zirvetor.itusozluk.net/...
    (neverlander, 10.08.2007 00:14 ~ 00:14)

2. öncelikle hakkındaki düşüncelerimin geç yazıldığı, katılan yazarların hepsinin şahıslarına mühnasır, gral oldukları zirvedir.(ahanda tanım). güzel geçmiş bir zirvedir.

spotless mind
    celebrityliğini hakeden bi adam. gerçi gece boyunca avam olduğunu ispat etmeye çalıştı. tam 2. votkadan sonra inanır gibi oldum, elit olduğunu söyledi. confusing.

twinkle
    geç kaldı bu. ** istediği bütün parçaların çalınmasıyla gecenin zevkten dört köşe olanıydı sanırsam. müzik bilgisi replenesi, arşivi el altından yürütülesi bi adam.*

lucifer
    günler öncesinden rahatsız ettim bu adamı. sağolsun "ne var lan" demedi. gece öncesi moralimi bozdu bi de (olum bi dahaki sefere görüşecez! deplasmandayım, alışamadım*). mekan seçimi ile rep bombardımanına tutuyorum kendisini. yerimizden edilmesek daha iyi olurdu gerçi, hala boynum ağrıyor mk.

söylenmeden geçilmemesi gerek, @1809093 girideki muhabbetle gecenin yıldızıdır efendim. ayarmeşin.yeah!

korialstrasz
    taa bilmem nerelerden gelip beni aldı bu adam. normal ebatlarda birini beklerken hulk formatında bi adam görünce şaşırdım tabi. "itü sözlük çok rerörerö" şeklindeki pankart komikçiliğime yalan bir "eheh"le karşılık vererek sıçmamı engelledi.saolsun.

rpg de iddialı sanırım. pes boyunca mahallenin küçük çocukları gibi "yiyosa half-life da gelin olum.dağıtırım" dedi durdu *. ayrıca gecenin kaşınanı ilan ediyorum kendisini. biraz daha diretse twinkle'ın elinden alamazdık heralde.

gece evine aldı bu adam beni. valla. * bok atmasına rağmen ısrarlarım sonucu the number 23 izlemeye ikna ettim kendisini fakat kısfmet değilmiş ki uyuyakaldım."sorry man"

absinthe
    katılamayanlardan. yapılması beklenen canlı telefon bağlantısı karışıklık içinde unutuldu. bir dahaki sefere tanışmayı umuyoruz.

yako
    katılamayanlardan. zirve mekanına 1 saat önceden gitmiş, varışımızdan 10 dakika önce de gitmiş yazardır. sanırız ki işleri vardı. yine bi sonraki sefere diyoruz. bekliyoruz.

jemand
    gelmeyenlerden. keşke irtibat kurabilseydik.

velhasıl kelam, herşeyiyle güzel bir zirve olmuştur. katılan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilir, ilk fırsatta yenilenmesini beklerim.
    (neverlander, 15.08.2007 20:52 ~ 21:03)