bir reklam yapım tanıtım felan filan şirketi olarak görürüz bunu. ancak ondan çok önce 1970 veya 80 li yıllarda reklamlarda -bir tuz veya hazır çorba reklamı- rastlana bir ifade idi. bana göre, diğerlerinden-benzerlerinden- kendini-bunu- ayıran işaret, özellik gibi bir anlam taşımaktadır. öteki markalardan bizi ayıran özelliğimiz -alametifarikamız- fiyatımız gibi bir şey işte.
serdar erener'in kağıt üstünde sahibi "olmadığı" reklam ajansıdır. olay, serdar erener babanın y&r'ın yönetim kurulu başkanlığına getirilmemesine istinaden istifasının ardından şahsına getirilen yasaktan kaynaklanmaktadır.
adama da öyle bir koymuştur ya zaten...
(bkz: hukuksal çırpınışların sonuçsuzluğu)
reklamlarının sadece yüzde 30 u başarılıdır. geri kalanlar baştan savma derecede gereksizdir. reklamlarındaki en büyük koz ünlü kişileri kullanmaktan ileri gelmektedir. daha bir fantastiği için (bkz: atwc)
akaretler'de konuşlanmış reklam ajansı. reklamlarına sanatsal olarak bakılırsa pek bir şeye benzemek lakin, kimin ne istediğini bilen çalışanları, türk halkının dikkatini çekmeyi bir şekilde başarır.
ekşisözlüğün marka hatunu. dış görünüş olarak 1 numara olarak tanımlanır. o güzelliği, 1.80 e varan boyu ve allah vergisi karizmasına rağmen son derece mütevazi, kim olursanız olun, efendi yaklaştığınız sürece pekala muhabbet edebileceğiniz on numara bir kişiliktir.