|
|
- hayvan gibi duygu yüklü filmlere değil de, zırvanın önde gideni ve asıl işi duygulandırmak olmayan filmlerde ağlamaktır. şöyle ki kendimden örnek vereyim, milyonları ağlatan babam ve oğlumda ağlamadım ama yüzüklerin efendisi kralın dönüşü'nde gözyaşlarım sel oldu. nasıl bırakıp gidersin lan shire'ı amcık frodo ha nasıl!
bir örnek daha vereyim; güle güle de ağlamadım ama terminatör 2 de ağladım, hani arnold "astalavista" deyip de lava mı giriyordu ne?! hah orda işte! sen de 1 kutu ben diyiim 5 kutu selpak bitirdim lan! ama 3 de ağlamadım karıya illet oldum, kıçı başı ayrı oynuyor ne lan o öyle!?
madem coştum bir örnek daha vereyim; hemşo da ağladım. onun sebebini ben de bilmiyorum ama sebebini bulacak yegane bilim adamına vücudumu incelemeleri için izin veriyorum, yalnız vücuduma sahip olabilirsiniz ama ruhuma asla! ahahhaha, freud senin o psikanalitik götüne koyim! ahahhahah delirttiniz lan akşam akşam.
böyle birşeydir alakasız filmlere ağlamak, sebebi de kendim büyük olasılıkla(girinin son kısmını okudum da kendimden korktum lan! ne psikolojik sorunlu bir adamım ben böyle, yok ama yok bu sonlarını yazan ben değilim. kesin içimde başka biri var heroes daki nikki misali-nikki de süper taş hatun laf arasında, zaten final destination'dan beridir hastasıyım kendilerinin-kesin öyle)
gideyim de eşkiya, city of angels falan izleyip ağlamayı deneyeyim. hala normal olduğumdan umutlu olmak adına! ışık ve sevgiyle!
deli yazarınız red zeppelin...
- (bkz: rock konserinde ağlamak)
- bruce almighty filminde ağlayan salak arkadasımız bizi film boyunca fıtık etmişti...açıklama olarakta her komedide bir duygusallık var demişti..dövmemek için zor tutmuştuk kendimizi..
- (bkz: gülmekten ağlamak)
- (bkz: @1596072)
- geçenlerde başardığım: (bkz: hababam sınıfı seyredip ağlamak)
ne bileyim, pek dokunaklı dedi mahmut hoca "hepiniz mi mezun oldunuz?"... böhüyn... *snff*
- pokemonda ağlayanabiliyorsa, her filmde ağlanır diye genelleme yapmama neden olan durum.
- film bahanedir!
ağlamak istenmez sözde..sağlam durmak önemlidir ya!
ağlamak da nedir?güçsüzlüğün alelade olmanın belirtisi...
kaçınılan,akla getirilmeyen!
film izlemek üzere çekilinirse karanlığa!
ağlarsan kimselerin fark edemeyeceği şekilde,yalnızsan ya da kalabalıkta filme adaptasyondan yalnızsan,
izlesinler....
ağla!!!
ağlayasın ki alakalı alakasız filmlerde,bahane bulasın!
basit işte!!!
- (bkz: spiderman 3ün sonunda ağlamak)
|