reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla hareket eden reklamlardır. örnek olarak "var mı nazo gibisi" reklamını görüp de kimsenin gidip nazo alacağını sanmıyorum. ama herkes nazo diye birşey olduğunun farkında yine de.
blendaxla yıkanmış dolgun saçlarıma baktıkça değişti, fino sevip pembe giymeya başladı, canım can.
gebeeeer! yahu benim sevgilm böyle birşey yapsın, kafasını uçururum. ne saçlarım dolgun olsun ne sevgilim böyle olsun.
adamın birinin paraya ihtiyacı olduğu ama kimseden borç para bulamadıkça küçülüp bir cüce olduğu, daha sonra finansbank'a girip borç alınca büyüyüp kocaman adam olduğu reklam. insanoğlunun paranın altında bu kadar ezildiği tahayyülü, en korkunç seviyeye ulaştırılan para fetişizmi benim açımdan reklam tarihinin en dibine gömülmesi gereken bir güç gösterisi yapmakta bu reklamı. evet artık açlıktan gebersem de finansbank'ın kapısının yanından geçmem.
kesinlike pınar sucuk reklamları. o yavşak ağızlı herif çıkıp anlatmıyor mu sucuk maceralarını... bi de yanında sürekli illa ki diyen angut bi tip var. son reklamında da bir minibüs dolusu embesili toplamışlar. tiheyy allam. gömcen ağzına ağzına böyle reklam yapanların.
şu bıçak seti satmaya çalışıp da hayatının en önemli şeyini satıyormuş gibi anlatıp, bunu da yarım saat boyunca gösteren reklamlar. bir de bunların body shaper modeli var, onlar daha iğrenç.
öyle bir anlatıyorlar ki, o bıçak setiyle dünyada yapamayacağın şey yok sanki. al o bıçak setini at evdeki bütün bıçakları, bi boka yaramaz onun dışındaki bıçaklar öyle diyorlar. sonra eve gelsin misafirler, o bıçak setiyle servis yaparsın. ya da bir boka yaramadığını anlar bıçağı satan adamın kıçına sokarsın.
televizyonda canlı yayında maç izlerken topun olduğu alanda birden beliren reklamlardaki ürünleri kesinlikle almam.pozisyon tekrarlarındaki usulca köşede çıkan ürünleri elimden geldiğince desteklerim.
(bkz: ttnet reklamı) hani mazhar alanson'lu olandan.. bi de kankası cem yılmazın oynadığı türk telekom reklamları var, akıllara zarar, yorum bile yapmak istemediğim cinsten. elimde olsa kullamam ttnet, yıkar atarım telekomu zımbırtısını da. böyleyim işte ben de. naparsın.