sabahın köründe annesi tarafından kaldırılmış ve ekmek almaya yollanmıştır; daha afyonu patlamamışken sokakta karşılaşabileceği potansiyel kısmetlerin derdine düşmemiş, düşememiş, haliyle eline ilk geçeni giymiştir.
ha tabi normalde de pek öyle
nasıl görünüyorum nevrozları yaşamaz zaten, sadece bazı durumlarda genişliği tavan yapabilir, o kadar.
kendimden bilmiyorum, haşa.
yeşil üstüne beyaz çizgili, veya siyah üstüne altın sarısı çizgili adidas eşofman giymiyorsa, ayakta alkışlanacak kızdır.
en iyisini yapan kızdır. kimseye kendini beğendirmek, dikkat çekmek istemez ,ihtiyaç da duymaz. etrafa beni ye bakışı atıp, kasıla kasıla yürüyen makyaj manyaklarından kat kat çekici ve güzel olan bayandır
alışverişe makyajla,yapılmış saçla gidileceğini bilmeyen kızdır.cahildir.bir de şunlar var daha beterdir.
(bkz:
kuaföre makyajsız giden hatunlar)
(bkz:
temizlikçi gelmeden önce evi temizlemek)
(death, 15.05.2009 23:29)
tavsiyelere uyan kızlardır; çünkü alışverişe gidildiğinde kabinlerde rahat olmak için kolayca giyilip çıkarabilen şeyler giymek gerekir. aynı zamanda denenecek kıyafetin doğru duruşunu anlamak için vücut rahat bırkılmaldır, pantolonlar bol ayakkabılar rahat olmalıdır. kısaca amaç budur öküz altında buzağı aramaya gerek yok.
sabahın köründe genelde siyah olan eşofmanıyla çıkar kendileri ve marketin otomatik kapısından içeri girer..
genelde saçlar tek bir tokayla toplanır ve hareketsiz kalması sağlanır..
üstünde de aynı şekilde fermuarlı bir eşofman üstü vardır..öldürseler çıkaramaz..
en önemlisi de sabah sabah makyaj yap(a)madığından şişmiş gözlerini gizlemek için kocaman camlı gözlükler takar ve böyle kamufle olur..
kasa kuyruğundaki herkes bu kızı tanır ve bilir..
her sabah aynı tavır ve kosttümle aynı kapıda belirir ve kaybolur..
%98.7 düşük bel giyen kızdır. türkiye sınırlarından bahsediliyorsa bu kızımızın bel bölgesinden fışkırmış yağlar düşük bel eşofmanın sınırları dışına çıkmış ve eşofmanın bel hizasının üstünü örtmüştür sarkıklıktan ötürü, giyiniz efenim ama yakışıyorsa giyiniz mamafih kişisel tercihim hiç giymeyiniz, aşifte bir havanız oluyor böyle alışverişe gidince.
eksilenme sonrası edit: gerçekler acıtıyor dimi bazen?
(hacktor, 16.05.2009 21:15 ~ 23:14)
kendine güven kelimesinin bir vücud haline gelmiş halidir. öyle ki, "ben bu halimle bile alayınızı cebimden çıkarırım" dercesine, etrafı hiç takmadan yollarına devam ederler.
o değil de hacı acaba markete abiyeyle filan gitmek gerekiyor da biz mi bilmiyoruz? rahatına düşkün olan, sadece alışveriş amacıyla çıkan ve kendisini birilerine beğendirmek zorunda hissetmeyen kızdır. eşofmanlarını çeker, saçını toplar, birde güzel spor ayakkabılarını giyer rahat rahat işini bitirip evine döner. kasmaz kendini.
nasıl estetik ve güzel olunacağını iyi bilen kızdır.eğer beyaz tenliyse gönlümü çalabilecek kızdır.ancak sınıf farklılığının devreye girmesi de benim kısmetsiz bir yaratık olmama sebebiyet verebilir.o yüzden bu tür kızlar şişli'nin pek de pahalı olmayan mekanlarına takılmalıdırlar.
(bkz:
ben istedim oldu)
düzgün bir eşofmansa hiç mi hiç önemi yoktur, güzel bile durur.
ancak memleketim kızlarının iğrenç pijama tipli eşofmanlara gösterdiği ilgiyi gördükçe tiksindiren durumdur.
ayrıca aynı şey "ulan zevksiz bunu alırken bakmadan mı aldın, yoksa annen mi getirdi" dedirtecek tarzda kot giyen kızlar bundan da beterdir.
öte yandan eşofman giyen kızlar götün kenarlarından sıkan, arkadan bakınca da iğrenç duran slip donlardan giymezlerse de memnun olacağımı belirtir, başarılar dilerim.