belki ilginizi çeker
  1. · manavgat
  2. · karen pastanesi
  3. · ulubey
  4. · türk silahlı kuvvetleri
  5. · simav
  6. · aksaz deniz üssü
  7. · kuyucak
  8. · biga
gündem
  1. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  2. · giyotine yolladılar gitmedim
  3. · asla birlikte olunamayacak birine aşık olmak
  4. · 8taş deyip f3n3rbahç3 lafına bozulan ezik fenerli
  5. · 29 kasım 2009 sivasspor beşiktaş maçı
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · balta
  9. · uşşak

aksaz*  

1. akıl almaz bir yer. yani olaya askeri açıdan daha çok tesis açısından bakmak isterim, askeriyeye kafam çalışmaz zira.

öncelikle zamanında saati 30 ytl olan halı sahalar burada 3 ytl idi. 2 ye 2 maç yapılan günleri bilirim. "2 ye 2 maç olur mu lan?" demeyin. zevkli oluyo.

bundan başka, hemen merkezinde böyle eğlence mekanı gibi bir yer var. orda bowling, bilardo falan var. bowling 1 ytl. bilardo saati 1 ytl. pizza patates kızartması artı kola 1.25 ytl.(bundan 2 tane yiyemiyosunuz çok fazla geliyor. hayvanlık hayalleri kurmayın.) dışarıda o günkü fiyatları ile bowling 4 ytl, bilardo 4 ytl, pizza patates kola tahmini 6 ytl. ucuz yani.

basket sahaları falan var uzun uzadıya. güpgüzel ormanları var. tertemiz havası var. çok güzel bir yer.

ucuzluğuna çok taktım ama ben, sırf marmaris'ten çıkıp aksaz'a traş olmak için giden arkadaşlarım var. hesap şöyle; "gidiş geliş 3 ytl, aksazda traş 50 kuruş. marmariste olsan 5 ytl. hem de gezmiş oluyosun."

bunun yanında aksaz'ın kapısından "git sakalını kes de gel" diye çevrilen arkadaşlarım da var tabi. onlar apayrı, çok ama çok uzakta girilerin konusu..
    (conquistador, 21.12.2008 04:00)
  2. aynı tesise bir de er olarak bakış vermek isterdim fakat şafak basar diye korkuyorum.
    teskereyi görünce yazarız artık.
    (oert, 23.07.2009 12:05)
  3. çanakkale'nin biga ilçesine bağlı deniz kıyısındaki balıkçı köyü.
    (karyatid, 23.07.2009 12:07)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil