gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · öğretmenler günü
  3. · google wave
  4. · aşk ı memnu
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · bir kadının bilmesi gerekenler
  8. · 3 mayıs 2006 beşiktaş fenerbahçe maçı
  9. · barış akarsu

akplilerin eşlerinin arabistan a gitmesi  

1. uğur dündar'a yapılan karalama kampanyasından sonra ürküten hadisedir. uğur dündar'ın eşi brezilya'ya gitmemişken gidip de aldattı gibi karalamalar öne sürülürken ve yüzsüzlüğe bakın ki ergenekon(!) denen davaya bağlanırken; allah muhafaza geçenlerde kralın özel izniyle akpli yöneticilerinin eşlerinin arabistan'a gitmesi de nasıl bir söylentiye sebep olur bilinmez.

tabi elin ağzı torba değil sayın iktidar sahipleri değil mi? benim aklıma brezilya deyince "kahve" geliyor. hani gitmedi ya, gitse bile sayın dündar'ın eşi, benim aklıma kahve geliyor. ama allah muhafaza diyorum ya arap deyince, hepimizin aklına enteresan şeyler gelebilir. üstelik birçok yönetici eşinin gittiği de biliniyor. skandal. yani gitmeden karalayan zihniyet, gidene neler demez değil mi? ama tabi iftira atanı biz biliyoruz, bize öyle şeyler diyemezler diyorsanız iyi. rahatlarım sayın iktidarım.

çivisi çıkmış bu memleketin. yalnız araplar enteresan adamlarmış, bir yerde okumuştum, çok uzun bir yarımadada yaşıyorlarmış. gerçi ben gitmedim bir arkadaşım dedi.
    (albastropos, 26.03.2009 16:36)
  2. şeriata göre çok sakıncalı hadise. daha birkaç gün evvel arabistan'da 40 kırbaç yiyen 75 yaşındaki ninenin akıbetini tartıştık. akrabası, yaşlı nineyi ziyaret etti diye nineyi kırbaçlayan ve hapse mahkum eden, hapisten sonra sınır dışı edecek olan zihniyet; kadın başına deniz aşırı ülkelere giden hanımlarımıza neler uydurmaz değil mi? çok korkuyorum çok. ezberim şaştı.

(bkz: 40 kırbaç yiyen 75 yaşındaki nine/@3207088)
    (albastropos, 26.03.2009 17:22 ~ 17:24)
  3. başlığı görünce çok heyecanlandığım olay. doğru yolu buldular sonunda. kocanı da al git kampanyası başlatmak istiyorum öyle böyle değil.
    (masalambası, 26.03.2009 20:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil