belki ilginizi çeker
  1. · akp ye oy verenin ataturk dusmani olarak gorulmesi
gündem
  1. · 2050 den sözlük başlıkları
  2. · kürt çocuğa dipçik ile vuran polis
  3. · melih gökçek
  4. · kullanmak için can atılan replikler
  5. · yerli şarkılarda geçen mükemmel sözler
  6. · türk kürt ayrımına atatürk sebep olmuştur
  7. · sözlük yazarlarının cep telefonu melodileri
  8. · kompleks
  9. · hançer

akp ye oy verenin atatürk düşmanı olarak görülmesi  

1. yanlış bir önermedir. bu tip söylemlerin milletimizi kutuplaştırdığını, boşa meşgul ettiğini; kontrol edilebilir ve kendisini ilgilendiren önemli meseleleri görmez hale getirdiğini görmezden gelmektir.

akp'nin varlığı tartışmaya açık gizli gündemindense yaptığı icraatlara bakmak daha akıllıca.

ben geçen seçimde akp'ye oy verdim. o zamandan bu zamana ekmek, yağ, pirinç fiyatları ikiye katlandı, elektrik ve bilhassa doğalgaz uçuk seviyelere çıktı. internete özgürce erişimim engellendi. enflasyon %11'ken ablamın maaşı %4 arttı ve bu fakirleşme kimsenin umrunda olmadı. bir asistan doktor maaşıyla iki kişi geçinmemize rağmen sigaraya verecek para bulamadığım zamanlar oldu. kısaca akp'nin iddialı olduğu ekonomi politikası benim gözümde fiyasko oldu.
    gelecek seçimde akp'ye oy vermeyeceğim, çünkü bir faydasından çok zararını gördüm. bence herkesin de bakış açısı bu olmalı.
    (kısaveacısız, 21.01.2009 17:32)
... toplu gösterim ...

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook