belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · 2012
  3. · öğretmenler günü
  4. · prison brake
  5. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  6. · sözlük yazarlarının itirafları
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · tüm yanlışları bilirsen tüm doğruları da bilirsin
  9. · mika

akp ye ak parti diyen beyinsizler  

1. adı adalet ve kalkınma partisi olan bir siyasal partiye ak parti demeyenleri edepsizlikle suçlayan beyinsizlerdir.(bkz: ak partiyi akp olarak kısaltanlar edepsizdir)
    (memcos7, 03.06.2009 20:20 ~ 20:22)
  2. (bkz: bok değil kaka)
    (erken teşhis, 03.06.2009 20:24)
  3. sanılanın aksine beyinleri vardır. lakin akla karayı ayırt edemezler.
    (yitü, 03.06.2009 20:39)
  4. (bkz: ey key pi mi deseydim ha)
    (karamelize ekmek, 04.06.2009 23:06)
  5. akp diye bir parti yoktur, bilmezler.
    (ahead full, 04.06.2009 23:11)
  6. (bkz: ne diyem mahmut mu diyem)

diknot: allah belamı versin bende yaptım
    (oyunbozan, 04.06.2009 23:13)
  7. anasını alıp gitmeyi nefsine yediren beyinsizdir.
    (rafinevinterize, 04.06.2009 23:16)
  8. hitlerin psikopatolojisine bakıldığında görülür ki; bir dönem sonra yahudilere yahudi derse onları kabul etmiş, var olduklarını onaylamış olacağını düşündüğü için, onları işaret ederken "bok" ve "bok kokusu" gibi şeyler söylemiştir. bu işler böyledir.

90'ların başında fetullah gülen'in titiz muhafazakar kuşatma planı bugün liberallerden hatta dışarılılık gibi görülen koyu kemalistlerden bile destek görmekte. bu düzlemde yaratılan akp toplum denilen canavırın huylarını çok iyi biliyor ve hemen şu akla geliyor; hitler zaten almanların içindeki yahudi nefretini yönlerdirmeyi başarmıştır ve tek başarısıda budur!

kimsecikler eleştirilerinde bir adım öteye gidemiyorum, insanın canını acayip yakıyorlar, bir mazoşist olarak söylemekte fayda var; bugün asker ya da iktidar, derin devlet ayrı ayrı değil hep beraber elele fındığı at havaya aç azını yut şamatası içinde memleketi gözlerimizin içine baka baka kendine benzemeyen herkezi kendine benzete benzete "kürt ve alevi açılımı" "ahmet türk diyor ki taraflar silah bıraksın: başbakan diyor ki asker silah bırakmaz: genelkurmay başkanı diyor ki bulduğum yerde yok ederim" eril, babayiğit, mahalle abisi tavırlarıyla kahramanca türk ırkının (ya da sadece para babalarının) talepleri doğrultusunda bilinçaltının dışa vurumudur.
    (isteböylegüzelim, 04.06.2009 23:22)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil