cumhuriyetimizin ve laikliğin teminatı aydın, cesur yürekler. demokrasi savunucaları. ayrıca potansiyel halı saha takımı.
atamızın kurduğu cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkan yüce değerler. atatürk bugün yaşasaydı hepsini teker teker alınlarından öperdi. ben bugün başımı yastığa rahatça koyup uyuyorsam bunu size borçluyum. ben yarınımı düşünmeden özgürce yaşabiliyorsam bunu size borçluyum. iyi ki varsınız...
hz ali kadar adil, hz davut kadar yürekten, hz musa kadar gözüpek, hz isa kadar dirayetli, hz muhammed kadar tüm alemleri kucaklayabilen, haşim'in kılıcı kadar keskin kişiler.
bir de akp'nin kapatılmasına karşı çıkan
bir üye var
*, o da ilginç bir ayrıntı tabi.
(bkz:
türkiye çadır tiyatrosu cumhuriyeti)
şimdi halkın yüzde 47 sinin oy verdiği parti kapatılamaz gibi sığ bir düşünceyi savunmayacağım ancak akp ye kapatma davası açılması,sunulan deliller, yapılan yorumlar tam anlamıyla arkasına gizlenen siyasi düşüncenin eseridir.
tüm bunları geçtim.
akp kapatılsın diyen 6 kişi onurlu kişilerdi, kapatılmasın diyen haşim kılıç akpci de geriye kalan 4 üye neci acaba?
şimdi bu 4 üye duruş sahibi olmayan düşünemeyen onurlu olmayan insanlar mı?
kusura bakmayın akp kapatılmadı. gereken sayı 7 idi, olmadı. kapıtalbilir miydi, evet kapanabilirdi. anayasa mahkemesindeki 6 kişiyi bile geriye kalan 5 kişiye kayırıyorsunuz. asıl bölücü sizlersiniz.
dil kaslarını kontrol edebilen insanlardır. aynı zamanda herşeye rağmen bu ülke adına korkmadan cesurca en doğru kararı veren insanlardır.