akp nin 4 senede tek bir sorunu çözememesi 

adana çık aradan

1. bu ülke için en önemli ve ilk sıradaki kendileri olduğundan dolayı kendini imha etmesi, sorunu çözülmüş kılacaktır hem bir sorun da çözmüş olurlar böylece. yok; etmemeye kararlıysa söz hakkı elinden alınacaktır.
    (bkz: 22 temmuz 2007 seçimleri)
    (beyazzakkum, 10.07.2007 01:31 ~ 01:31)
  2. akp destekçilerinin "akp herşeyi çözdü" demesine yol açan durum. at gözlüğü bir yerde*. bin türlü yolsuzluk iddası çıktı haklarında lakin neredeyse yapmadık bile demeden işin içinden sıyrıldılar (ormanlarla alakalı bir hadise vardı şimdi çıkaramayacağım) , hadi bunu geçtim "aman türkiye ne kadar süper bi ülke oldu , aman biz yaptık" havalarıyla şık bir şekilde göz boyadılar (kimin gözü ise artık). avrupa birliği olayına hiç girmeyeceğim zaten apayrı bir fiyasko.

geçenlerde bir tv programında cumhurbaşkanı adayı'nın bir konuşmasına denk geldim. "demokrasi çoğulcu bir anlayışa sahiptir , chp'nin yaptığı çoğulculuğa aykırıdır , nerde kaldı demokrasi" şeklinde laflar işittim ve bunu diyen bir adam ve partisi neden bu "baraj" olayında akıllara zarar bir ihtiras gösterip "hayır efendim yüzde on iyidir , hem söylenmesi de güzel" şekline girdiler diye derin düşüncelere dalmam ile çıkmam bir oldu (öyle bi aklıma geldi anlatayım dedim)

bunların dışında sonuç olarak iki hafta sonraki seçimler için pek umutlu olmadığımı bildirmek isterim. zira "akp herşeyi çözdü" diyen destekçilerinin sayısında pek bir artış olduğunu zannetmiyorum. niye zannetmiyorum çünkü seçimlere ramak kala fındığın fiyatını yükseltiyor bu amcalar , onu bunu yapıyor , gönül alıyor bir yerde. e türk halkı'nın büyük bir kesimi de bu tip jestlere karşılık "ananı da al git"leri unutma olayı meşhurdur. seçimlerden bir gün önce "öss kalktı gençler" diye çıkarlarsa hiç şaşırmayacağım (sınava 2inci girişi olan genç kesiminde böylece gönlünü almış olur. pek güzel)
    (chinaski, 10.07.2007 01:58 ~ 02:00)
  3. kamu kuruluşlarında kadrolaşma, seçilen milletvekillerine ihale kıyakları , peşkeş çekilen orman arazileri, stratejik önemi aşikar olan kurumların özelleştirilmesi , buram buram yolsuzluk kokan ihalelerin , paylaşılan ülke kaynaklarından dolayı tek bir sorunu çözememesi gayet normal. başka ne beklenirki ?
    4 sene öncesindeki seçim sonrası gazete sütunlarında ,köşe yazılarında istikrar kelimesini kullananların şişirdiği bir balondu. bugun de değişen tek şey , pili bitmeye yakın el feneri ampulü kıvamında olduğu. en acı olan ise halen bu gerçeklerin farkında olmayan yurdum insanı.

bir alıntı yapmak gerekirse (bkz: @1676499)
    (sarmalak, 10.07.2007 02:29)
  4. internette devam eden yoğun propagandanın temel başlığıdır.caanım halkım forward mail okumayı sevmiyor galiba.
    (kapiya döner tekme atan kedi, 10.07.2007 02:33)
  5. zannımca, yoruma açık bir durum bu, öyle değilse ben semih cumhuriyeti'nde yaşıyorum.
    (atavratsilah, 10.07.2007 02:35 ~ 02:36)
  6. tekbir sorununu çözmüştür.
    (nox, 10.07.2007 02:43)
  7. yanlış önerme. akp eş, dost, aile, mürit kısmının ekonomik sorunlarını çözebilmiştir. o gemiler, yumurtalar falan di mi..
    (nikos mahlas, 10.07.2007 02:54)
  8. ''ne sorun çözmesi, sorunlardan haberleri yok'' dedirten,80 yılda alınan borcu 4senede alan,cahilleşmeyi inanç olarak gösteren, türkiye cumhuriyetini belediye'ye çevirdiler dedirten olayların toplamı.
    (slowmotion, 10.07.2007 03:28)