belki ilginizi çeker
  1. · sevilmeyen eserlerinizin akp karşıtı olması
  2. · türbana destek veren itü öğretim üyeleri
gündem
  1. · banu güven
  2. · disko kralı
  3. · galatasaray
  4. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  5. · onur öymen
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  8. · lasse nyholm
  9. · sibel can sözleri

akp karşıtı girilerin sürekli olumsuz oylanması  

sayfa  / 2
  1. (bkz: kim bunlar çıksın ortaya)
    (greenowa, 07.02.2008 19:21)
  2. (bkz: ülkede 2den 1i sendromu)
    (uykutulumu, 07.02.2008 19:27)
  3. sözlükte aslında pek de fazla rastlandığını düşünmediğim durumdur.
    çünkü akp yanlısı girilerin neredeyse hepsi eksilenme şampiyonudur.takip ettiğim akp yanlısı yazarlar ise genelde eksi manyağı yapılmıştır.
    (bkz: kime göre olumsuz,neye göre olumsuz)
    olumsuz eksi midir,artı mıdır?
    (nealırsanbimilyon, 07.02.2008 19:31)
  4. herkesin hemfikir olduğu şeylerin bu sözlükte yazılması ve yazılan bu girinin, şahsın en sevilmeyen entrysine dönüşmesinin beş dakikayı bulmamasıyla iyice oraya çıkmış hededir. anlamıyorum, herkesçe bilinen gerçekleri duymak, çok mu korkuytuyor bu kişileri? anlamıyorum nedir bu kompekslilik?
    (nymphe, 07.02.2008 19:34 ~ 19:43)
  5. hükümet te biziz, cumhurbaşkanı da biziz, fetvayı da biz veriririz dediklerine göre, serbes bir kürsü gibi gördüğüm itüsözlükte de fazlasıyla olmalarından dolayı, yaşanan olay. istedikleri ''özgürlük'' anlamını sanırım burada unutuyorlar ve çuvaldız onlara battığı zaman, bir yerleri acıyor olmalı ki, hemen olumsuz oylamaya geçiyorlar.
    (baharda geldim, 07.02.2008 19:35)
  6. kanımca, umursanmaması gereken durum.

buradaki ve diğer birçok forum, sözlük, posta grubu gibi yerlerdeki elçiler (aynı satılmış basın-yayın gibi) temelde akp'nin psikolojik baskı boyutundaki amacına yönelik çalışıyorlar. satır aralarını okuyun, haberlerde boşluk doldurmak için verilen görüntülere bakın... "biz çok fazlayız","gözünüzün içine baka baka yalan söyleriz, bir de sizi aptal yerine koyup bunları savunuruz, ve hala çok fazlayız ve karşımızda kayda değer kimse yok".*

eksi oyları ya da alışıldık laflarla yapılan savunmaları iplemeye değmez, yazıları esirgememek lazım.
    (goyathlay, 07.02.2008 23:27 ~ 23:44)
  7. (bkz: seri eksi oy veren tayyip)
    (sadalet, 07.02.2008 23:33)
  8. işin ilginci süpersonik hızda gerçekleşen bir eylem olmasıdır. hatta yazmadan oylanıyor bazı ayar entryleri.

(bkz: götünden sallamak)
    (kane, 07.02.2008 23:35 ~ 23:36)
  9. (bkz: seri olumsuzlayan ibne)
    (recai pengül, 07.02.2008 23:44)
  10. (bkz: rte itü sözlüğe de karşı)
    (maximus, 07.02.2008 23:47)
  11. kanımca hepsi rte'nin işidir

(bkz: itü sözlük üyesi rte)
    (bkz: seri eksileyen rte)
    (ymcher, 07.02.2008 23:59)
  12. (bkz: itü sözlük malezya olur mu)
    (moonman08, 08.02.2008 08:46)
  13. halbuki alacaksın olumsuz oy veren yazarların ellerinden bütün butonları. hatta sözlükten de atacaksın yazı mazı yazamayacaklar.

yönetim uyuma, uçur bunları. baksana sanki diğer yazarlarla eşitlermiş gibi arkadaşlara kötü oy vermişler.

olacak iş değil! kınıyorum.
    (atropos, 08.02.2008 09:02 ~ 15.10.2008 12:03)
  14. sözlük butonuyla faşistlik yapmaktan başka bir şey değildir.din aleyhine iktidar aleyhine bir şey yazarsan bizler buradayız diyorlar.toplu halde seri eksi oy veriyorlar.
    (nyksss, 08.02.2008 11:15)
  15. akp mantalitesidir.

türbanın altından cıkıp gelen edit: atalarımız ne güzel açıklamış eşek ile semer arasındaki bağlantıyı...
    (seanpenn, 08.02.2008 11:17 ~ 09.02.2008 01:23)
  16. sözlüğe bir şeyler katmak için değil de artı oy almak, pohpohlanmak için yazan yazarların haykırışıdır.

(bkz: genç yazarlar rahatsız)
    (a perfect tool, 08.02.2008 19:27)
  17. tersi de doğru olan önerme.

korkmaya başladım, bu itü sözlük ne ayak *
    (şiirbaz, 08.02.2008 19:33)
  18. tayyip in demokrasi anlayışına sahip insanların oylama yapması neticesinde vuku bulan olay.
    (bkz: recep tayyip erdoğan)
    (bkz: demokrasi)
    (a day in the life, 08.02.2008 19:34)
  19. geçici bir durum. yok öyle bir şey. yani olmayacak bundan sonra. wondrous'la konuştum haberler iyi. bir girinin akp karşıtı olup olmadığını tespit edecek müthiş bir kod sayesinde bu sorunu kökünden halledecekmiş. eğer giri akp karşıtı ise, girinin altında yaşamını sürdüren nötr oy butonu ve eksi oy butonu görünmez olacakmış. giriyi oylamak istiyorsan, sadece artı oydan yana tercihini kullanabilirsin. ha eğer giriyi okurum, oylamadan geçerim dersen, dehşetengiz kodumuzun marifetine bir kez daha şahit olacaksın, zira artı oy butonu, bir karadelik gibi inanılmaz bir kuvvetle fare imlecini üstüne çekecek ve butona tıklayıncaya kadar imleci rahat bırakmayacak.

evet sevgili yazarlar, sözlük harıl harıl çalışıyor. yalnız itü sözlük'ün siz değerli yazarlarımıza sunduğu imkanlar bununla sınırlı değil. bir ay boyunca her gün, her biri en az 500 vuruşluk 10 tane giri yazdığınız takdirde, sözlük yönetimi tarafından adreslerinize sürpriz hediyeler yollanacak. bizi izlemeye devam edin...
    (küller, 08.02.2008 20:09)
  20. (bkz: sözlükte akp kadrolaşması)
    (bkz: allah cezanı verecek)

edit: bkz. ile eksilenmeme yol açan bu duruma gülerim ben, ya bir de yorum yapsaydım...bizzat akp yandaşlarınca çıkışa çağırılırdım heralde.

edit 2: bu kadar akpli varsa ne işim var lan burda
    (mornemeses, 08.02.2008 21:08 ~ 10.02.2008 10:28)
  21. ne zaman yazılsa ana gene eksi almış yuh, oha, çüş, amına koyim, beni takip mi ediyorlar lan dediğim durumdur. yazıktır biri de çıkıp sonra artılamaz niyedir bilinmez.
    (mark denver, 08.02.2008 22:08)
  22. (bkz: akp karşıtlığı)
    (thedewil, 08.02.2008 22:09)
  23. hakikattir. aslında hemen hemen her türlü siyasal yazı eksi oylanmakta hemen hemen her türlü belden aşağı sulu zırtlak yazı artı oylanmaktadır. yazıktır ama doğrudur
    (medium, 08.02.2008 22:20)
  24. evet son zamanlarda benim de dikkatimi çeken eylemdir.üniversitelerde türbana hayır diyen girim bile eksi manyağı yapılmış ve en sevilmeyenlere sokulmuştur.ve daha niceleri niceleri.........
    (antiasocial, 08.02.2008 22:34)
  25. eksi yemekten orgazm olmuş halde akp'nin bütün saçmalıklarına karşı çıkacağımı belirtme gereği duymama neden olan eylem. devam ediniz, yapmanız gerekeni anlatıyorum size;

şahsım butonuna tıklayınız
    itirazım var sayın yönetici yazınız
    sonra eserler'i tıklayınız
    sol framede şahsımın eserlerini göreceksiniz
    sonra her girimin altında yer alan oha falan oldum butonunu, hani şu üzgün smiley var ya ona tıklayınız
    girilerim eksilenmiş olacaktır
    bütün yapmanız gereken bu
    bütün bunları yaptıktan sonra bir de hakkımda şerefsizin tekiydi diye yazarsanız cennetlik olacaksınız
    (itirazım var sayın yönetici, 08.02.2008 22:41)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil