|
|
- beraberlik süresi boyunca sevgilisine sinir etmekte sınır tanımamış,her türlü huzursuzluğa sebep olmuş,ilgisiz sevgisiz davranmış sonra da tekmeyi yiyip yalnız kalınca veya başkalarıyla birlikte olduktan sonra eski sevgilisinin kıymetini daha iyi anlamış kafasına duvarlara vurması gereken ve ybsg
denilmesi şart olan mazide kalmış sevgili.
- büyük ihtimalle bir yenisini ya da daha iyisini bulamadığı için dönen sevgilidir. gereksizdir.
- bir de bunların aylar sonra kürkçü dükkanına dönen tilki versiyonları vardır ki evlenme teklifiyle gelip sizin aklınızı bulandırmaya çalışırlar. halbuki bilmezler ki gözlerinize inen perde çoktan kalkmış ve ondan ayrılmakla birlikte kaybettiğiniz huzuru tekrar yakalamışsınızdır.
- son zamanlarda beni çok düşündüren olay.
intikam,hırs,kin,nefret vb duyguları bastırmak için bu olayın gerçekleşmesi istenmektedir...
örnekleride vardır etrafta,adeta tiksinçtirler...
(bkz: eski sevgiliye beddua koleksiyonu yapmak)*(evo, 13.02.2007 22:54 ~ 22:55)
- sahipken kıymet bilemeyen, elinden kayıp gidince 'anaaa' olan insancağızlar
- çok fazla da ezmemek lazım. ayrıldığı zamanki şartları da düşünmek gerekir. her insan hata yapabilir ve pişmanlık duyabilir bundan. normal bişeydir.
(bliss, 19.02.2007 22:48)
- (bkz: @1214431)
- (bkz: erkeklerin hemen hepsi)
bir kurbağayı kaynamış suya atarsanız, sıcaklığı hisseder ve kaçar.
ama bir kurbağayı soğuk suya koyup, yavaş yavaş kaynatırsanız, sıcaklık artışını hissedemez ve orda ölür.
demem o ki, erkekler bir sonun geleceğini kendilerine yediremeyip, inanmamayı tercih ediyorlar ve sonunda olay birden kopunca (kurbağa haşlanıp öldüğünde) bunu görüyorlar.
- bir süre sonra aklı başından tekrar gidecek sevgilidir.
(bkz: kısır döngü)
- (bkz: you don't know what you got till it's gone)
(poivy, 11.05.2007 12:27)
- daha iyisini bulamadığı için, eh bari napalım bizim salak hala beni seviyordur kesin deyip büyük bir aymazlıkla sizi arayacak olan kişidir.siz sanırsınız ki artık değerimi anladı demek ki o da seviyor.kendimden biliyorum ve tecrübeyle sabittir ki asla sevdiğinden değil sadece daha iyisini bulamadığından ve sizi yedeğe aldığından tekrar arar döner bu tipler.
- hiç acınmaması gereken kişidir.bu tipler önce ortak arkadaşlarla iş birliği yapmaya başlarlar.sonra yılışmak için uygun ortamı ayarlarlar.sonra yalanlar başlar hava da uçmaya vay ben seni unutamadım, vay özledim, vay efendim olamadım başkalarıyla...başarıyla yazdığı senaryoyu oynamaya devam ederken en heyecanlı yerinde kalkıp gidiniz efendim...bir de alaycı bir gülümseme takınınız bu kendilerine verilecek en uygun cevaptır...
(billy, 15.11.2007 17:05)
- -ayrılmışın servet abi?
-öyle oldu be koç naparsın
-var mı yeni manita?
-yok daha dur hele ötekinin dumanı tütüyor yavrucum
-............
-lan bi dakka ben ayrıldım dimi?
-evet abi deminden beri ne konuşuyoruz?
-lan o zaman sevişecek kimse kalmadı demektir bu!!
-ee yani bir bakıma evet
-ulan ben ne bok yedim yahu!
-aklın başına yeni geldi heralde abi?
-sus lan köpek sevişecek kimse kalmadı diyorum anlamıyor musun?
-ama abi şimdi..........
-sevişemicek miyim lan ben söyle sevişemicek miyim?
-bana öyle bakma abi, ben napiim allah aşkına??
-ühüeeaühüeeeaaa!! sevişemicem!!
- zorlasak iki-üç anlam çıkarabildiğimiz başlıklardan biri...
- kişisel tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki arkasına dönüp ona koştuğunda kapı duvar olmuştur. "arkadaşım olarak, dostum olarak seni hep görmek isterim" diyen eski sevgili artık sizi görmeyi, sizinle konuşmayı pek istememektedir. hele ki yeni bir ilişkiye de başlamışsa yaptığınız her hareket hamle daha da rahatsız edecektir onu. neticede en azından uzun bir süre görüşmemek isteyecektir.
akıllı olun, ayrılma kararı almadan önce iyi düşünün. içinizdekileri paylaşın efendi efendi sevdiğinizle. eğer ayrıldıysanız da gene akıllı olun. size o an mantıklı gelen hareketler aslında çok yanlış olabilir. kendinizi de onu da üzmeyin. şimdi dağılabilirsiniz.(azwepsa, 16.01.2008 11:05 ~ 26.01.2008 08:05)
- aradan 6 ay geçtikten sonra "biliyorum bu mesajım seni şaşırtmış olabilir ama şu ödevimi bulamadım ve bu konuda senden masumane yardım istiyorum" diye mesaj çekmesi ile başlar mevzu. masumane kabul edip 6 ay sonra 6 ay önce son görüştüğünüz yerde buluşursunuz, eski sevgili bilirki o buluştuğunuz kafe artık pazar günleri kapalıdır ve size "hadi o zaman bize gidelim" demek kalır, enteresan duygular içerisinde evinize davet edersiniz, asla hayır demeden gelir evinize, ödevin konusunu anlatırken çay içersiniz, aradan 2 saat geçmesine rağmen halen oturmaktadır eski sevgili, mevzu kalmamıştır, tv'de mr beans denen absürt komedi vardır, eski sevgili hiç seyretmemiş gibi bakar tv'ye ve "hadi yaw gir artık şu konuya!" dercesine inadına beklemektedir. konu kalmamıştır konuşacak, gitte diyemezsiniz erkekliğe sığmaz diye, el mahkum "neden böyle oldu" gibi klasik bir soruyla açarsınız mevzuyu, eski sevgili ustadır kalp kırmada, tekrar birleşmek isteyen o değildir sanki, 2 saat oturmasının sebebide mr beans'a bakmaktırya. "yok hayır biz zaten birlikte olamazdık" gibi negativite oranı pek bi yüksek cevaplar verir sanki çokta bu mevzuyu açmak isteyen sizmişsiniz gibi. "seni deliler gibi seviyorum haala!" demenizi bekler üstad, ama bilirsiniz işin içinde şeytanlık olduğunu, ve o esnada kalbinizi tekrardan kırıp döküp kaçıp gideceğini, beklemede kalırsınız. 15 dk daha oturur ve kalkar gider, eliniz cebinizdedir ve elini uzatarak iki yanağınızdan öper gider. aradan 1-2 gün geçer, sizi restorana davet eder, sizi daha önce görmeyen kardeşiyle tanıştırma bahanesiyle, kibarca reddedersiniz daha fazla acı hissetmemek için, eski sevgili ısrarcıdır; 1 hafta sonra anlamsız cevapsız çağrılar bırakır, eski sevgili inatçıdır; sizi tekrar kafeye çağırır ve kardeşiyle tanıştırmak bahanesi tekerrür eder, gidersiniz artık kaçacak delik yoktur, gidersiniz yine başlarsınız hava-su muhabbetine. muhabbet esnasında eski sevgilinin kardeşi araya "ablam 2 tane evlilik teklifi aldı ve hiçbirini kabul etmedi" cümlesini iliştiriverir değeri artsın diye. eywallah der muhabbete devam edersiniz, içinizede bi kor düşmüştür azda olsa, sohbet biter hesabı öder durağa kadar uğurlarsın onları, gece geç vakit olmuş yatağına girmişsindir. karmaşık duygular içerisinde uyku demetinden bir parçayı zor koparmışsın ve yeni yeni uyumaya başlamışsındır ki eski sevgili yine bir mesajla kafanı bulandırmaya devam etmiştir: "yol boyunca kardeşim salaksın sen bırakılırmı bunun gibi biri dedi durdu, senin gibi birini bulamam, mutluluğu hakediyorsun, senin kıymetini bilemedim" der ve sizi derin düşüncelere bırakıverir orada. içinizdeki sorulara çözümler arar durursun günlerce, sonunda dayanamaz içini sözlüğe döküverirsin ve bir daha onunla karşılaşmamak için tanrıdan şans dilersiniz.
(hacktor, 26.01.2008 02:56 ~ 03:00)
- (bkz: terk ettikten sonra geri dönen sevgili)
- (bkz: aklı başına ayıldıktan sonra gelen eski sevgili)
- büyük ihtimalle ayrıldıktan sonra başka birilerinde çözümü arayan fakat umduğunu bulamadığı için geri dönen eski sevgilidir.
tekrar başlanmamalıdır. geldiği gibi gitmelidir...zaten eskimiştir.
- (bkz: paralel evrende olup bitenler/@2387367)
- -merve, hani ayrılmadan önce bana 1 kilo demir mi daha ağırdır, 1 kilo pamuk mu demiştin ya?
+evet, sen de yarr.am daha ağır demiştin. ondan ayrılmıştık hatta.
-benim aklım başıma geldi merve. nolur beni affet. ikisi de aynıdır. sonuçta ikisi de 1 kilo. hatta üçü de aynıdır. tarttım. o da 1 kilo.
- fazlasıyla acı çekmiş, hammış, pişmiş eski sevgilidir.
ona da yazıktır.
ha bi de,
(bkz: buyrun benim)
- (bkz: kaçan balık büyük olur)
(bkz: you'll never know)
|