genelde sevgilisi olmayan ya da hiç olmamış erkeklerdir. bu durum mevcut sevgiliyle dakika başı sevişmekten değil, sevgili, gelecek, mutluluk kavramlarının beyni boş bir adama göre erkekte daha fazla yer kaplayıp, seks, masturbasyon gibi hadiseleri öncelikten geriye atmasından kaynaklanmaktadır.
aklı fikri sekste olan erkeklerin dönüp dolaşacağı yer yalnızlıktır, daha da kötüsü bu modelin ilerisi suç potansiyelidir.
günün 24 saatini hatun, karı, seks, oeh diyerek geçirmelerine ve kadınlar hakkında çevrelerine akıl vermelerine rağmen fırsat bulduklarında genellikle başarısız olurlar.
sevgili olmaz maalesef bunlardan. iki çift düzgün laf etmeye çalışırsınız birlikte, konu yine sekse, hatunlara filan gelir. noktalama işareti olaraksa öpücük ve pandik kullanırlar genelde.
yalan söyleyen politikacılar
derste uykusu gelen öğrenciler
bikiniyle denize giren kadınlar
gibi bir tanımdır. son tanımı okuyan erkeklerin neredeyse hepsinin gözünde bir bikinili hatun canlandırıp fantaziler kurmaya başlaması da bunun bir kanıtıdır
kanın göllenmesine paralel olarak kronik hipoksiye maruz kaldıkları için sağlıklı karar verme yetisi olmayan ve aklı başında davranmasını beklemediğimiz erkeklerdir
en başta "oha hayvan abaza ot bok püsür zart zurt"diye nitelendirilebilecek erkek.
öylemidir?
değildir.
yani her zaman değildir. yurdumda her erkek sekse doyuyor olsa böyle vakalar azalır mı azalmaz mı? ben derim ki azalır ama gel gör ki sekse doyma diye bişey söz konusu olamaz canım yurdumda.
neden?
çünkü seks çooook kötü bişey,bekaret acayip önemli, bir bayanın namusu bekaretinde gizlidir,bir anlamda yani iki bacağının arasında.her şeyi yapsın,arkadan versin,diktirsin gerekirse ama bakire kalsın,yeterki gerdek gecesinde 3 5 damla kan ordan aksın gelsin.
ha ben bu konuda neden bu kadar sinirliyim ben abazamıyım?
hayır değilim yüzde 90 eksi oy manyağı olucam ama söylüyorum seks hayatı gayette yerinde sağlıklı bir bireyim.
ama benim derdim bu anlayışta,türk kızlarının(lütfen insan türk kızları siz alınmayın) bu "evlenmeden önce olmaz,gösteririm ama elletmem" tavırları çok fena sinirime dokunur benim.
sonuç olarak,herkes herkese versin demiyorum zaten,az biraz gelenek göreneğimiz değerimiz var yine,ama bu kadarda tabu haline getirilip aklı fikri sekste olan bireyler üretme işine yardımda bulunulmasaydı ne güzel olurdu değil mi??
erkeklerin çoğu böyledir. ancak bu modelin daha da abartısı olan erkekler de vardır. karşılarındaki kızın yaşına başına ailesine kişiliğine bakmadan sulanırlar, tek dertleri sekstir. bu insanların tedaviye ihtiyacı vardır, bunlardan uzak durulması gerekir. acınası tiplerdir. asla gerçek sevgi nedir,ilişki nedir bilemezler. yazık..