belki ilginizi çeker
  1. · akbili çantadan çıkaramayan kadınlar
  2. · otobüse binme sanatı
  3. · kadınların bankamatik kullanması
  4. · çantalarında dakikalarca para arayan kadınlar
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · disko kralı
  4. · zongul ducks
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · 18 mart 2006 ankaragücü fenerbahçe maçı
  9. · beş sıfır abi beş sıfır

akbili çantadan çıkaran kadınlar  

1. peşinde otobüse binmek için bekleyen insanları umursamadan yolu kapatır. çantasını açar. kocaman ve karışık çantanın içinde akbili arar, bulur, basar. 'dalidi'. sakince çantasına akbilini koyar. çantasını kapatır. otubüsün ortalarına ilerler.
    (bkz: çin işkencesi)
    (si, 15.03.2005 13:09 ~ 13:10)
  2. evlerinin düzenini merak ettiğim dişiler. kardeşim en dikkatli ve düzenli olunması gerekilen kamuya açık ve başkalarına karşı sorumlu olunan ortamlarda bu kadar düzensiz olan, evinde kim bilir nasıl salıveriyordur kendini?
    (sidar, 15.03.2005 23:38)
  3. (bkz: akbili çantadan çıkaran yazarlar)
    (bkz: stocky2001)
    (azwepsa, 16.03.2005 10:50)
  4. evet, evet bu olay "otobüsteki kadınlar" olarak tarite yerini alabilecek bir konudur. bazen manava gittiginizde de karşınıza çıkar, bir omuz darbesiyle sizi bir kenara atar, meyvelerin ellenmedik yerini bırakmaz, sanki bütün meyveler ona aitmiş gibi davranır. ardından bu kadınlar fatura kuyruğunda da karşımıza çıkarlar. yine o muhteşem omuz darbesi sonra sıranızı ister istemez elinizden alır. uyarırsınız "hanımefendi sıra var lütfen yerinize geçermisiniz" "ay pardon ocakta yemeğim var da ondan şey ettiydim" vs. ...
    (sabahsız, 16.03.2005 11:52 ~ 21.03.2005 18:06)
  5. (bkz: tavşanı şapkadan çıkaran adamlar)
    (jeanne darc, 08.05.2007 00:52)
  6. belli bir yaşı aşmış, toplu taşıma araçlarını kullanan teyzelerin sorunsalıdır.insanın sinir kat sayısını arttırırlar.sanki bütün otobüs onlara tahsis edilmiş gibi yavaş yavaş hareket edip beyninizi kemirirler.bir de sürekli bir şeyleri izah etme çabası içinde gereksiz ayrıntılara maruz bırakır, kalan enerjinizi de emerler.
    -ayy ben geciken telekom faturasını yatırmadan önce eski cüzdanımın bilmem neresine koymuştum ama kafa kalmadı ki tabi ..beklettim ama..
    iç ses, "otobüse son anda yetişmediğin belli, 20 dk benimle otobüs bekledin, şimdi mi aklına geldi akbil çıkarmak?hadi diyelim unuttun neden bütün yolu işgal edip yarım saat beni basamakta bekletiyorsun teyzeee!!" derken dış ses sadece "tabi buyrun" der.
    (drama queen, 08.05.2007 02:11)
  7. daha ziyade sinir bozucu olanı için

(bkz: akbili çantadan çıkaramayan kadınlar)
    (karizmatik, 02.09.2007 21:27 ~ 21:30)
  8. eğer bu çıkarma işlemi çok uzun sürüyorsa, onlarca gözü olan çantaya sahip olmalarına rağmen, bir türlü çantalarında akbillerine sabit bir yer bulamamış kadınlardır. bazılarının aklına akbili çıkarmak otobüse binene kadar gelmezken, bazıları ise akbillerini daha otobüsü beklerken aramaya başlar ama başarılı olamazlar. o çantanın içinden neler çıkar ama o anda gerekli olan akbil çıkmaz.
    (şurda farazi konuşuyoruz, 04.07.2009 00:23)
  9. daha beteri için: (bkz: @3615609)
    (vale, 04.07.2009 00:26)
  10. bunların erkekleri de mevcuttur, kendimden biliyorum.
    (lapatos piços, 17.10.2009 02:19)
  11. geçen gün arkadaşımdan gördüğüm davranıştır yalnız kendisi başarılı olamadı bu konuda. akbil çantadan çıkmadı ve ortam bir anda karardı nedendir anlamadık. sonradan aramızdan biri takviye kuvvet olarak yetişince kriz çözüldü fakat bu işlem yaklaşık 10 dk sürdü.bu da akıllarda onlarca soru işareti bırakıyor.
    (istanbulagain, 17.10.2009 02:27)
  12. (bkz: aslının akbili bulamaması)
    (beytambal, 21.10.2009 14:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil