akaydo 

adana çık aradan

1. adam birinci nesil yazarmış adına başlık yok bu ne iştir diye şaşırdığım kişi.
    (organometallic complex, 30.09.2005 21:18)

2. tatarmış bu kardeşimiz, sözlüğe tanıtmayı vazife edindim.
    (organometallic complex, 04.10.2005 22:50)
  3. fakültemde sözlükle ilintisi olan nadir kişilerdendir. birinci nesildir. iyi de çocuktur.
    (finch, 28.10.2005 23:51)
  4. bombay tv eserinden de anlaşılacağı üzere sözlük formatının koruyucularından, anket karşıtı, nicki bana gemi inşaattaki bil 101 labından tanıdık gelen arı.
    (mualla, 15.06.2006 13:29)
  5. dünyanın en çok sigara içen adamıdır. fotoğrafı için
    (bkz: http://www.untitledname.com/...)
    (comatose, 01.07.2006 19:05 ~ 19.09.2006 20:25)
  6. consequence isimli şarkıyı çok sevmek ve benim gibi abartıp hayatınızın arka plan müziği yapmak için bu adam telif ödemelisiniz. sanırım bu şarkıyı türkiyeye getiren arkadaştır kendisi.
    (hepten aykırı, 08.10.2006 14:38)
  7. brit popdan ve pilotluktan biraz berber dayatmasıyla, biraz da koşullar dolayısıyla vazgeçmiş; boyband kurma yolunda emin adımlarla ilerleyen, kendini figur bulmaya ve 'oo baby don't leave me' içerikli şarkılar yazmaya adamış atıl bir insandır. genç kızların yeni sevgilisi, coca-cola reklamlarının vazgeçilmez siması olacaktır, bekliyoruz.
    (ya moor, 28.11.2006 20:25 ~ 20:25)
  8. gayet sakin, tepkisiz, garip bi kişilik. "nasıl" sorusuna iyide olsa, kötüde olsa "normal" diye cevap verir. en son bugün verdiğim kurabiyelerden bi tane yiyip "normal" dedikten sonra çantasına attı.

afiyet olsun*
    (bambuk, 08.12.2006 22:40)
  9. kendisiyle arkadaşlığımız bu sabaha kadar negzel sadece kendisinin genç turkcell şifresi bir insan olmasına ve köbeteye dayanıyordu. sayesinde vizyonda izlemek istediğim film kalmamıştı, köbete'yi de yiyince akaydo ismi dimağımdan sonsuza dek silinecekti ki dilimi eşek arısı soksun boş bulunup sunduğum teklifi yıllardır bekliyor edasıyla kabul etti. yani uzun lafın kısası work and travelda ben şah-hane fotoğraf makinemle(yok ama olur işallah) her gördüğüne şaşıran bir turist edasıyla orayı burayı resmeylerken bavul taşıtacağım, zenci mahallesinden geçerken önümden onu yollayacağım, cheersda bira ısmarlatacağımdır.

he bir de söylemiyim söylemiyim diyorum ama, bilgisayarını ben yaparım diye gelip yemek yaptıran, tatlı yiyen, üstüne bi de uyuyan ve çay koymadım diye söylene söylene evine giden bir insandır bu. bilgisayar mı? 'olmuyo bu bozuk' demekle yetinmiştir. ben bişey demiyorum.

ağla1 müptelası bir insan olmasından kelli yine ardı arkası kesilmez ağla1'ler yollamasın diye durumu toparlamak adına şunu da eklemek isterim: severim kendisini, bunun hain planlarımla bir ilgisi yok.*
    (ya moor, 18.01.2007 14:08)
  10. hattrick oynaması yasaklansın. kendim için istiyosam namerdim, tamamen onun ruh sağlığı için.

akaydo | quasi derailed:
    ekonomi çok kötü
    akaydo | quasi derailed:
    batıyoruz
    yağmur:
    sponsor bul kendine
    yağmur:
    zeytinburnulu işadamlarına mail at
    akaydo | quasi derailed:
    evet ya
    akaydo | quasi derailed:
    gideyim kuruyemişçiyle falan bi konuşayım
    akaydo | quasi derailed:
    bakkalla yada
    yağmur:
    sdafsafdas
    yağmur:
    ahah
    yağmur:
    çok güldüm lan
    akaydo | quasi derailed:
    selamın aleyküm abi bana bi kısa parliament, bi de takım için sponsor arıyorum da yardımcı olur musun
    akaydo | quasi derailed:
    direk siktir çeker sanırım
    yağmur:
    tamam kes
    (ya moor, 12.03.2007 21:10)
  11. kendisini bazen kızılcık sopasıyla dövmek istiyorum. meşe odunu da olabilir tabii.
    (ya moor, 14.03.2007 23:28)
  12. "bir insanın bir insana yapacağı en duyarlı hareket ona bir sigara yakıp vermesidir."

akaydo '07
    (hepten aykırı, 26.09.2007 21:21)
  13. (bkz: @914701) yalama olan parmağımın tedavi masraflarını talep edeceğim yazar. hatta ediyorum.
    (endergelisencaykurrizeataklari, 02.01.2008 23:10)
  14. nezdimde gral bir insandır. ne kadar tanıyorsun diye yine soracak olursan ey sözlük yazarı ya da okuyucusu bir kola kapağını dolduracak kadar tanımam derim ne gariptir yine. ama sanki yıllardır irish pub'ların dumanlı bir köşesinde ale'leri tokuşturuyoruz gibi hissediyorum. müziksek bir uyum yakalamış olmamda cabası. her zamanki yapışkanlık becerilerimi kullandım sanırım artık kurtulması mümkün değil. engel abimi sayesinde tanımış olmaktan ve do i know gibi yüksek tesirli bir eseri dinliyor olmaktan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. şahsına uygun olarak karşısında kraliçe'ye ve topraklarına ne kadar saygı duyuyorsam o kadar eğiliyorum. ve son olarak diyorum ki bir daha uçağın yakınlarına gelince lonely is a man without love diye bağıracam. kraliçe seni kutsasın.
    (troke, 25.03.2008 23:41 ~ 23:43)