akabinde ve detayinda  

adana çık aradan

1. sonunda mutlu haberi almış yazar kardeşimiz,
    bas gitarını her daim yanında taşıyan, sakal bıraktığı zaman daha bir yakışıklı olan yeni yazar.
    bakarsın bir gün beraber çalışırız. hoşgeldin.
    (manha de carnival, 04.01.2007 18:12)

2. canım kardeşim..çocukluk arkadaşım.street fighter kritikleri yerini abi şu adamı dinledin mi bak nasıl çalmışlara o da yerini lan yaş bilmemne oldu ne halt etcez gibi konuşmalara bıraktığında lan büyüdük galiba diye birlikte düşündüğüm can ciğer.birbirimizi ilkokul önlüğü ile , ortaokulda ilk kravat taktığımız günlerde , lisede kulak hizzasında saç uzatma eylemlerinde , üniversitede hayatın her bölümünde gördük.kalan her bölümünde de göreceğiz.hayatımdan hiçbir zaman çıkmayacak bir zat. dobra insan.neşe pınarı.

iyi ki varsın kardeşim seni çok seviyorum.
    (jellyjam, 04.01.2007 18:19 ~ 07.01.2007 10:06)
  3. yaşıtları meslekten emekli olmasına rağmen hala üniversite sınavlarına hazırlananan bathsız yazar.
    (akabinde ve detayinda, 04.01.2007 18:51)
  4. lan bende bas çalacam deyip bi hışımla bas aldığı günden beri azmeden ve her görüşümde her beraber takılışımda benden bir adım önde olduğunu gördükçe sevindiğim barocum benim.ayrıca sağolsun burada da yanımda olmuştur.buradaki müzisyenlere basçılara çok şey katacağından emin olduğum birinci sınıf yazar.

çok şey katmaya başladığını da görüyoruz.

ayrıca sahne bu adama çok yakışır.
    çalış barocum çalış daha bana öğreteceğin çok şey var. *
    (jellyjam, 04.01.2007 22:02 ~ 22.07.2007 08:07)
  5. aldığı yeni bas gitarın verdiği mutlulukla çocuklar gibi şen olan yazar.
    (akabinde ve detayinda, 08.01.2007 14:12 ~ 14:12)
  6. yazdığı yazıları yakından takip ediyorum. kendisinden bir isteğim var, alıntı olarak yayıladığı yazılara kendi yorumlarını da eklemeli, bu nitelikte ve yetenekte bir müzisyen olduğunu biliyorum, bu işi de iyi yapacaktır.
    (manha de carnival, 08.01.2007 14:37)
  7. yeni aldığı basını kucalamama oynamama elleşmeme 2 gün kalmış yüzümde oluşturduğu tebessümü özlediğim yazar..
    az kaldı baro geliyorum..
    (jellyjam, 16.01.2007 20:33)
  8. bana "jamiroquai" ödevi vermiş, fakat unutmuş müzisyen yazar. *
    (mor kedi, 09.03.2007 17:53)
  9. ekmek teknesinde hikayeleri anlatan heredot cevdet'in kullandığı kelime öbeği
    (madalyonun güzel yüzü, 09.03.2007 19:04)
  10. msnde heyecanla oğlum sabaha oradayım lan hede hödö dedikten sonra şöyle bir cevap verip beni üzmüş yazar..

---ahuaerazhuardahsuh.. oolm ben angaradayım geziniyom baro...

ayrıca ankaralara gidip paraları yiyen bu yazar kardeşimiz bursaya bi gelmesin iki elim yakasında olacaktır..
    (jellyjam, 16.03.2007 15:34)
  11. önce türkçe kurallarına uyup ''akabinde ve detayında'' başlığına hakkında giri girip,daha sonra solda aynı başlığı görüp tıkladığım zaman kendi girimi görmediğim an allah allah nidalarını sarfettiğim bıdı bıdı...oradan alıp buraya koymak lazım şimdi giriyi.
    c.p.:artık askere gitmesi gereken,gitmemek için kasmaya çalışan,müzisyen (bas gitarist gördüğüm kadarıyla)olan,4.nesil yazar arkadaş.kendisine şimdiden allah kurtarsın diyorum.ve de hayırlı tezkereler.
    (fitnefücur, 16.03.2007 16:25 ~ 16:26)
  12. nerelerdesin lan görünmüyorsun tepkileri verdiğim yazar kardeşimizdir..
    (jellyjam, 22.04.2007 19:15)
  13. pek sevdiğim bu barocum ben ölemdim ahanda buradayım diyerekten zirveye gelmiş orada da beni yalnız bırakmamış her anında yanımda olmuştur. * hasret giderdiğim kardeşimle karşılıklı bir de rakı içmişiz ki üstüne üstlük çift lavaşlı dürüm yerken zirve kritiği yapmışız ki süper olmuştur. gidene kadar her gün görsem tadına doyamayacığımdır.
    (jellyjam, 29.07.2007 02:22)
  14. çocukken ettiğimiz kavgaları, kırgınlıkları bir araya bıraktığımız derin mavi bir yaz gecesinde; tekrar gördüğüm ve eski günleri özlediğimi farkettiren yazar.
    (badangel, 29.07.2007 12:41)
  15. uzun zamandır görmediğim fakat itüsözlük zirvesinde görüp hasret giderdiğim,iki dakika da hayat dersi yediğim barocandır kendisi. ayrıcana öyle bir vücut yapmıştır ki kendisi yani burdan bütün bağyanlara selam ederiz,, kızıl saçlı ve götik hatunlar başvurursa sevinir kendisi çok * elemeleri bizzat ben kendim yapaceğim. itüsözlük çok yakında izmir'de de bir zirve yapacağım zirvesinde de görüşmek dileğiylen.saygılar.son.
    (ellisande, 30.07.2007 09:19)
  16. beraber şarap içilesi insan..
    sen gel buralara daha nardis'e gidicez... değil mi?
    (mor kedi, 14.08.2007 19:15)
  17. birlikte angara angara güzel angarayı da fethettik ya sonunda daha ne diyeyim.
    (bkz: sırada neresi var baro)
    (jellyjam, 27.08.2007 14:30)
  18. paü müzik öğretmenliğini kazandı, eşşek kadar adam olmuş hala okuyor diyecekler ama olsun. aynı zamanda bu gün de doğum günü. ne bilim öyle çeşit bir adam işte anlamak lazım.
    (manha de carnival, 13.09.2007 13:47)
  19. güzel yaşlara..
    (ellisande, 13.09.2007 13:48)
  20. akabinde ve detayinda : a
    jellyjam : j

j : baro ne ettin şimdi sen tercih mercih okul işini. bu sene artık git olm bi yerlere yeter.
    a : abi kesin gitcem darlandım ben. denizliyi bitirdim okeye dönüyorum durmam burda. bütün tercihleri istanbul yaptım. üzerine işte müzik bölümü sınavları var onlardan biri olursa da ankara istanbul giderim
    j : hadi bakalım.

aradan belli bir süre geçer iki kafadar ankaradadırlar.

j : naber baro ne ettin gaziyi
    a : abi ilk aşamayı geçtim ikinciye bakıyoruz işte belli olacak pazartesi şu bu...
    j : hadi bakalım.

ankarada babasıyla konuşan akabinde'den şöyle bir cümle de duyulmuştur.
    abi bizimkiler gidip paüye de kayıt yaptırmış. ben okumıcam ki orada. neyse sınavına girerim hacettepe için hazırlık olur.

sonra jelly bursaya akabinde denizliye gider. sınavlar sınavları yerleştirmeler yerleştirmeleri takip eder. akabinde istanbulda bir üniversiteye halkla ilişkiler bölümüne yerleştirilir. zaten ankarada da bunun garantisiyle hiç olmadı basar giderim istanbula falan der.

lakin;

şu an kendisi pamukkale üniversitesi eğitim fakültesi müzik bölümü öğrencisidir ve okulu 5 ile 7 yıl arasında bitirmenin normal olduğunu düşününce bitip okeye döndüğü denizli tura(çift okey atma) dönüşmüş olsa gerek diye suratımda acı bir tebessüm oluşturmuştur. keyfi yerindedir ama mukadderat işte kesin konuşmamak lazım.

bi de yamaha trb john patitucci signature ı almıştır bana webcam eşliğinde şekil bir artizlik yapmıştır çok pis imrenmişimdir. canım çekmiştir. ama baroma helal olsundur kıskananların gözü çıksındır. güzel günlerde kullanması dileğiyle.
    (jellyjam, 19.09.2007 15:13 ~ 27.09.2007 13:32)
  21. 3500 ytl ye bas gitar aldı, hayırlı olsun. kazandığı bölümde de viyola seçmiş, gelmiş bu gün ayda 50 ytl taksitle viyola istiyor benden. ''babayı alırsın'' dedim, ben, kendim, şahsen.
    (manha de carnival, 19.09.2007 18:03 ~ 18:08)