|
|
- saat on ikiyi geçmektedir minibüsler çalışmamaktadır artık.sandra dee ve mine hastanede mahsur kalmışlardır.iki seçenekleri vardır ya acilde sabaha kadar nöbet tutmak ya da eda'yı çağırmak...
mine:edayı çağırsak da gelip bizi alsa...
sandra_dee:ben ce boşver geç oldu, ayıp olur kıza şimdi.
o sırada mesaj gelir:"hişşt kızlar...orada mahsur kaldıysanız telefonumun açık olduğu her an arayabilirsiniz."(bkz: düşünceli ev arkadaşı)
- (bkz: telepati)
- karşınızda ruh ikiziniz varsa, veyahut karşınızdaki uzun zamandan beri hep beraber olduğunuz yakın bir arkadaşınızsa yapması hiç de zor olmayacak birşeydir.
- (bkz: kadınlar ne ister)
(bkz: what women want)
- empati yeteneğinin bir üst level'ı...
- winamp, shuffle özelliği aktif hale geldiğinde bu işlemi gerçekleştirebilmektedir.
- (bkz: read my mind)
- insanın msn de nostalji yapıp şeker kız candy den bahsederken sevgilisyle aynı anda "bi de kocaman gözlerinde titreyen beyaz noktalar vardı (gülücük)" diye bi cümle kurup "biz artık aşmışız" a kanaat getirme durumu...
- heros'da bir polis memurunun sahip olduğu yetenek.
kimi zaman çok sahip olmak istediğim kimi zamansa sahip olmaya korktuğum bu yetenek, iş görüşmesinde yada "ay o da acaba benden hoşlanıyor mu?" durumlarında işe yarayabilir ama bazen duymak istemeyeceğiniz şeyleri de duymanıza, "ulan keşke bilmeseydim kesin daha mutlu olurdum" demenize sebep olabileceğinden psikolojik çöküntüye de uğratabilir.
|