belki ilginizi çeker
  1. · akış çizelgesi
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · ezel
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · 2012
  7. · ugg
  8. · astor piazzolla
  9. · temiz çamaşır kalmaması

akış diyagramı  

1. bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyorsanız çok kullanacağınız hededir. ben kendisini üniversite hayatımda 3 kere falan çizdim ama normalde böyle olmaz adamı çok fena yaparlar.
    (anfinindistortiondugmesi, 06.05.2007 19:43)
  2. bilgisayar mühendisliği bölümü öğrencilerince hiç sevilmeyen ama bölüm asistanlarının çok sevdiği raporların olmazsa olmazıdır.
    (melodis, 06.05.2007 19:47 ~ 19:47)
  3. ürünün üretim hattında ya da problemin bilgisayarda geçirdiği çeşitli aşamaları izleme olanağı veren akış diyagramında her işlem bir kutuyla, işlemlerin sırası da bu kutuların arasına konan oklarla gösterilir.

(bkz: flow chart)
    (heidi, 04.12.2007 21:33)
  4. ayrıca konuya hakimiyetin artması açısından;

(bkz: algoritma)
    (xzarenqn, 04.12.2007 21:38)
  5. klavyeden 5 hoca ismi giriliyor.bu hocalardan hangisinin sabır sınırını kaynama noktasına getirdiğini bulan ve bunu ekranda görüntüleyen programın akış diyagramını çiziniz.
    sorusunu oluşturmama vesile olan algoritmanın, özel geometrik şekillerle çizilmiş halidir.
    (helpufo, 05.11.2009 20:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil