ajlan büyükburç   

adana çık aradan

1. mine adlı dış görünüş olarak kendisine çok benzeyen bir hanım kızımla birlikte pranga zinciri diye diye dolaşan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedeni erol büyükburçun kızı
    (ascella, 11.07.2004 18:27)
  2. pek ni güzel kızdı
    yazık oldu
    (anakin skywalker, 04.04.2006 21:54)
  3. kaza yaptığı sırada arabasının teybinde gloria estefan dinlemekte olduğu yazmıştı gazetelerde.
    (naevius, 16.04.2006 01:07)
  4. sadece pop söylediği sanılan, aslında çok iyi bir caz şarkıcısı. şimdi meleklerle beraber.
    (manha de carnival, 26.07.2006 19:51 ~ 30.06.2007 20:09)
  5. hiçbir zaman babasının ünüyle bir şeyler yapmaya çabalamayan, isminin başında erol büyükburç'un kızı sıfatını almayan, tek başına bir şeyler yapmayı başaracak yetenek ve kişiliğe sahip olmuş melek. onu ilk "ajlan-mine" grubunda tanımıştık. yıllar sonra da hep ajlan olarak tanınmaya ve anılmaya devam edilecek.
    (tambatumbaesmerbomba, 26.07.2006 21:14)
  6. önder focan'a bir dönem vokal yapmış melek...
    (coughlin yasası, 23.01.2007 15:09)
  7. yanılmıyorsam "aşk olsun aşk olsun aşk olmazsa meşk olsun" şeklinde sözleri olan şarkıyı söyleyen kızdır mine ile birlikte. yine yanılmıyorsam barış manço hayranıydı ve onun yakınına bir yerlere gömüldü.
    (genjuure, 02.08.2007 20:11)
  8. 23 temmuz 1999'da fethiye yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. otomobilde ajlan büyükburç'un kaş'ta sevgi isimli bir gazeteciyle randevusu olduğunu belirten bir de not bulundu.

mine: şu an perişan durumdayım. uçak bileti ayarlayıp yanına gitmeye çalışıyorum. geçen yıl 22 temmuz'da ben de bir arkadaşımla motorsiklet kazası geçirmiştim. iki ay hastane yattım. ne acı bir rastlantı bu? inanamıyorum.

fatih erkoç: ajlan benim sahnede en çok birlikte olduğum sanatçıların başında geliyordu. sempatik, sevecen, samimi, içten ve hayatı çok seven bir kızdı. tüm sanatçılar içinde bana en içten davranan sanatçıydı. ani ölümü bende çok büyük bir sarsıntı yarattı.

sinan erkoç: çok sevdiğim, yakın arkadaşımdı. 15 - 16 yaşından bu yana herşeyi tek başına yaparak bulunduğu konuma geldi. sahnede birlikte çok çalıştık. bugün türkiye'de bir yakınını trafik canavarına kurban vermeyen kimse yok. sanat camiası da bundan nasibini fazlasıyla aldı. artık büyük bir trafik kampanyası açmak gerekiyor.

sibel tüzün: dünyanın en tatlı insanlardan biriydi. öldüğüne inanamıyorum.

izel: neden hep iyiler gidiyor? neredeyse çocukluk arkadaşımdı. beraber büyüdük. dünyanının en iyi insanlarından biriydi. hepimizin için çok büyük bir kayıp olduğunu söyleyebilirim. son gördüğümde de her zaman ki gibi cıvıl cıvıldı.

naşide göktürk: öldüğüne inanmıyorum. o haylaz, yaramaz bir çocuktu. bunun da bize yaptığı bir şaka olduğuna inanmak istiyorum. daha kerim'in acısını unutmadan bu geldi. bu kadar genç bir ölüm olur mu? son albümünde birlikte çalıştık. parça seçimlerini birlikte yaptık, aylarca beraber çalıştık. acım çok büyük.

afşin akın (yapımcı): yeni plağını aura production'a yapacaktı. özdemir erdoğan'ın oğlu mehmet can ile birlikte çalışacaktı. caz söylemek istiyordu.
    son günlerde yeniden 'caz' heyecanıyla sarılıp sarmalanmıştı. en sevdiği caz şarkılarını bir albümde toplamayı istiyordu ve bunun için çalışmalara başlamıştı. bir diğer çalışma ise pop albümü olacaktı. birlikte çalışmayı çok istediği aysel gürel'den de bir şarkı almıştı. ve bu son şarkının adı; "vursalar ölmem"di.
    ne yazık ki olmadı.

al beni yanına.
    http://www.youtube.com/...

çok sev çok.

together we are strong
    (rene, 14.01.2008 18:51 ~ 21:08)
  9. hayata çok erken veda eden güzel sesli şarkıcı. var mısın isimli çıkış şarkısı ile solo albümünü çıkarmıştı. ve çok beğenilmişti. eğer hayatta olsaydı şimdi çok başarılı bir şarkıcı olabilirdi. ama ne yazık ki iyiler çabuk gider...
    (billy, 15.01.2008 15:12 ~ 15:13)
  10. şimdi bu saatte aklıma nereden nasıl geldiğini bilmediğim rahmetlidir kendisi. kazadan sonra otomobilin teybinde gloria estefan'ın destiny adlı şarkısının çaldığını okumamla daha bir tuhaf olduğumdur.
    (yasssss, 07.09.2008 05:58)