bursa hisar otelde tam 45 dakika nane naneyi söyleyerek şarkı söylemede dünya rekorunu kıran yüksek şahsiyet (bkz. ben makine mühendisiyim aptal değilim)
beyaz show da "nane şarkısını" ilk defa söylediğinde bende gülme krizi yaratan süper kahraman. komedi dünyasına bomba gibi düştü. lakin ben bu adamın bu işi bilerek sürdürüp kendisine alay eden bizlerle alay edercesine bizlerin üzerinden para kazandığını da düşünmekteyim
"sibel can can can herkes sana hayran ran ran ran" şarkısıyla mehmet ali erbile bile konuk olmuş. banu alkanla çiftleşseler çocuklarının nası olacağını bi hayli merak ettiğim kişilik
geçen gün taksim metrosunda gördüğüm şahsiyet, aramızda bir santimetre kalmıştır yan yan zıt yönlere giderken, şayet bana bir şey yapmaya kalksaydı ben makina mühendisi değilim diyecektim
yüzünü görsem tanımayacağım insan. geçenlerde okul kantininde kendisine yapılan bir tezahüratla irkilince ayağa kalkıp insanlara el salladığını görüp bir an çok şaşırmıştım bu da kim diye. gençlik onunla dalga geçiyor, o ise bunu anlamaktan uzak mutlu oluyor, yazık.
kendisi hakkında en güzel yorumu ananem yapmıştır:
yer: mutfak
anane: mavio tuzu versene.
mavio: al anane.
anane: naneyi de ver.
mavio: naane naane naane naane nan na nannane(denyoluğu üzerindedir, dans etmektedir)
anane: neydi o, öyle birisi vardı?
mavio: ajdar!
anane: aman o neydi öyle!
-merhaba ben ajdar makine muhendisiyim
-vadaaaaa
-ajdar, ajda vardi ya, ona hayranim ben.
-vadaaaaaa
-bana bak ben aptal degilim makine muhendisiyim
-....
-....
-???
-nane yer misin?