aiwa   

adana çık aradan

1. isminin yaptığı çağrışımların türk piyasasındaki konumunu sarsmadığı bir elektronik firması.
    (wondrous, 12.10.2006 17:15)
  2. ciddi ciddi kaliteli kulaklıklar üreten bir firmaydı..di'li geçmiş zaman kullanmamın temel nedeni piyasada artık kendisi ile karşılaşmamamdır..
    (zeus, 13.10.2006 16:40)
  3. sanırım 1994 yılında walkman almaya gittiğim bir mağazada karşılaşmıştım bu markayla.sony almak için gidip bunu almıştım,pişman oldum mu? hayır gayet iyiydi.
    (manha de carnival, 13.10.2006 16:46)
  4. 1996 yılında aldığım bu markaya mensup müzik seti halen tıkır tıkır çalışmaktadır.

not: evet o zamanlar müzik seti falan vardı, hem kaset hem cd çalıyordu. kaset falan çekiyorduk
    (mavio, 13.10.2006 16:53)
  5. ortaokul dönemimde walkman diye tutturduğum bir zamanda,babamın elimden tutup doğubanka götürüp,benim sony alınması için ısrar ettiğim,fakat satıcının "sony'nin ismi var,aiwa'da aynı işi görüyor,hem fiyat olarak daha uygun,niye aynı şeye daha fazla para ödeyeceksiniz ki" önerisi ile aldığımız,fakat benim gene pek alma taraftarı olmadığım *.kullandıkça memnun kaldığım ve uzun yıllar şikayetsiz işimi gören,müzik kalitesini bana güçlü kulaklığıyla taddıran sanırım çin'e ait elektronik cihazlar satan firma.
    ilk zamanlar sony takliti deniliyordu aiwa için.ama yıllar geçti şimdi sony bile taklit çıkarır oldu,apple ipod nanoyu kendi çapında mp3 player olarak satması buna gösterilcek tıpatıp bir örnektir.
    (beşamel soslu brokoli, 13.10.2006 17:05 ~ 22:24)
  6. şimdi ki kalitesi nasıl bilmiyorum ama, bir zamanlar en kaliteli walkmanleri üreten firma...
    (van den budenmayer, 13.10.2006 17:08)