belki ilginizi çeker
  1. · qos
  2. · airties
  3. · airties rt102
  4. · superonline
  5. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · zongul ducks
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  7. · 2012
  8. · 18 eylül 2007 marsilya beşiktaş maçı
  9. · sözlüğü futbol girileri ile doldurmak

airties wireless networks*  

sayfa  / 2
  1. kablosuz * sektöründe çalışan, yerli arge ile rakiplerine bir adım fark atmış yerli malı bilişim firması. itü kosgeb'de bir arge ofisi bulunmaktadır.
    ürünleri http://www.airties.com 'dan görülebilir.
    http://www.hepsiburada.com 'dan da firma ürünleri hakkında yapılan yorumlara ulaşılabilir.
    (atlantis, 08.04.2005 15:59 ~ 09.04.2005 00:15)
  2. adsl modemleri kesinlikle çok kaliteli olan yerli marka. tasarım türk mühendisler tarafından yapılıyor. herkesin yaptığı gibi onlar da uzak doğuda üretim yapıyorlar. sorunsuz adsl modemler üretiyorlar. özellikle rt 101 ve rt 110 modellerini şiddetle tavsiye ediyorum. fakat kablosuz cihazlarından aynı şiddetle uzak durulması, bir abi tavsiyesi olarak bir köşeye yazılmalı. hatta telefonla destek istediğimde, "arada duvar varsa, çekmez!" gibi dumur eden bir yanıt aldım. yani aynı odada olduğunuzda ve arada duvar yoksa sorun yokmuş... 2 kat yukarıdaki komşumun us robotics'ini görürken, yan odadaki airties rt 210'u göremiyorum. adsl modem+access point tipi bir şey alacaksanız, us robotics ya da dlink alın derim.
    (ekapus, 21.01.2006 11:02)
  3. us robotic'sin ürün tasarımını araklamayan şirket. zira o rt210 isimli ürünün kutusu ilk kez airties tarafından türkiye'ye getirilmiştir. us robotics'ün aynı kutuya sahip olan ürünü ise yaklaşık 1 sene sonra piyasaya sürülmüştür. bu durumda us robotics airties'dan çalmıştır denilebilir mi? hayır, nitekim bahsi geçen modem donanımı ve kutusu, zoom modemlerinin de üreticiliğini yapan tayvanlı firma arcadyan tarafından yapılmaktadır.

airties an itibarı ile 20'si mühendis olmak üzere 50 kişiyi istihdam etmiş bir markadır. şimdilik, satışları sadece yurt içine yönelik olsa da, yakın tarihte yurt dışına açılacağı firmaya yakın kaynaklar tarafından dile getirilmektedir.

wireless ürünleri kesinlikle kaliteli ürünlerdir, ve eğer modem alınacaksa bu ürünleri tavsiye ederim. teknik destekle ilgili bir şikayet için ise info@airties.com eposta adresine ve de web sayfasındaki telefon numaralarına şikayet edilebilir. arızalı bir ürünü en geç iki iş günü içerisinde yenisi ile değiştirmeyi garanti etmekte olan firmadır aynı zamanda.

son olarak wav-140 voip adsl ağgeçidi ürününü piyasaya çıkarmışlardır. borusan telekom'un alodsl hizmetine ürün desteği sağlamaktadırlar.

vel hâsıl ne diyorduk:
    yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.

http://www.projekent.org/...
    (atlantis, 04.03.2006 20:47 ~ 03.03.2007 15:55)
  4. modem ararken gezdiğim beş bin sekiz yüz kırk dört mağazanın tamamında feci propagandası yapılan, haftada bilmem kaç yüz satıldığı ve çok nadir iade geldiği söylenen, 7/24 telefon desteği ve 3 yıl garanti veren, türk mühendislerinin türkiye'ye armağanı kaliteli bir marka imiş kendisi.
    (culdesac, 14.10.2006 23:51 ~ 23:51)
  5. aralık 2006 gibi itü kosgeb'de arge projelerine destek süreleri dolduğu için ayrılmış. sonrasında yine itü ayazağa kampüsü içinde bulunan arı2 teknokente taşınmıştır arge departmanı.
    (winsome, 05.01.2007 19:07)
  6. şu aralar türk telekom'un yeni abone olanlara hediye ettiği bir ethernet ve de bir usb girişi içeren kaliteli modemin üreticisi.
    (medcezirler, 26.01.2007 13:28 ~ 13:28)
  7. tt'nin 200.000 adetlik kablosuz modem ihalesini de kazanmış olan firmadır.
    (atlantis, 01.03.2007 16:16)
  8. modem arızalandığında elinde aynı model bir modem ile kapınızı çalan, bunu elcaağızıyla kurup çalıştığından emin olduktan sonra arızalı modemi alıp güneşin batışına doğru yol alan, takdir edilesi firma. bir rivayete göre iki gün sonra arayıp "modeminizi tamir ettik, getirelim mi, bıraktığımız modem kalsın mı?" diye soran ama genelde cevap alamayan firmaymış.
    (chaghdash, 27.05.2007 10:29)
  9. kurulumu ve hizmet programı gayet şık ve anlaşılabilir olan kablosuz modem firması..
    (shaunarcher, 21.07.2007 19:14)
  10. adsl router'larında yüklü gelen dinamik dns* güncelleme ve traffic shaper yazılımları sayesinde ürünleri ile takdirimi kazanmış firma.
    (raiser, 03.09.2007 16:51)
  11. tamamen türk yapımı adsl modem üreticisi firma. özellikle teknik destek hizmetiyle muadillerine fark atmakta. kolay kullanımı ve türkiye şartları gözönüne alınarak yapılan dizaynı kayda değer olan marka.
    (slysmk, 22.09.2007 21:48)
  12. sistem açılışına yüklenen airties hizmet programı başlat çubuğundaki "hızlı başlat" (quick launch) ve ekranın her hangi bir köşesine koyduğunuz program kısayollarının geç açılmasına neden olan ufacık bir bug içermektedir.

not: kaç gündür fitil oldum arkadaş, tıklıyorum kısayola 2-3 saniye bekleyip öyle geliyo. az önce keşfetmiş bulunuyorum.
    (iddqd, 01.11.2007 11:10)
  13. 3 hafta önce aldığım airties rt-205 wireless modemin adaptörünü elektrik prizine takıp bilgisayarın power tuşuna bastıktan sonra windows xp tam anlamıyla açılır fakat bizim rt-205'imiz hala bağlantı kontrolleri yapmakla, modem üzerindeki ışıkları yakmakla cebelleşir...

bu akşam itibariyle de kendi kendine emule'ün nat ayarlarını karma karışık etmiştir... bana yeniden nat ayarı yaptırmıştır...

ulan d-link dsl 500g modemime 2004 sonbaharında yaptığım emule nat ayarlarına bir kere bile dokunmuşluğum yok, hatta sorsan "nasıl yaptın?" diye hatırlamam... airties'ı kaldırıp tekrar onu kursam cayır cayır emule sömürür...

(bkz: sinirden kendimi sikecem)
    (van den budenmayer, 18.12.2007 00:32)
  14. gayet dandirik kablosuz modemleri vardır.kullandığım rt-205 12 ayda 4-5 defa arıza vermiş sonunda da iyice kafayı yemiştir.bu dangalak yüzünden aylarca internetim boşa gitti.
    (dontgototheedgeofrainbows, 17.06.2008 09:06 ~ 09:12)
  15. 8 ay önce ayrıldığım firmadır.
    (atlantis, 17.06.2008 09:37)
  16. destek hattı adamı çileden çıkartmaktadır. dakikalarca birine bağlanacağım diye bekliyorsunuz telefonda. destek de olamıyor, ttnet'e yönlendiriyor o apayrı bir güzellikleri tabi...
    (ceyyar kermit, 22.09.2008 12:59)
  17. fiyat/performans açısından iyi olan kablosuz modemlerinde tek eksik değiştirilebilir antenin olmamasıdır. anten konnektöründen kaynaklanacak işaret zayıflamasının önüne geçmek için midir, yoksa son kullanıcıyı aletin içini açıp anten kablosunu çıkarıp konnektör lehimlemeye teşvik etmek için midir bilinmez.
    (raiser, 28.09.2008 13:12)
  18. teknik destek birimindeki arkadaşları tebrik ediyorum. sorunları sabırla ve beş yaşındaki bir çocuğun anlayacağı dille çözümlüyorlar. onlar bana adım adım yapacaklarmı anlatırken kendimi filmlerdeki telsizle uçak indiren adamlar gibi hissediyorum.

teknik destek: 444 0 239
    (jitankea2a, 17.10.2008 22:18)
  19. bu hafta kriz sebebiyle içinde kalifiye mühendisler de bulunan 25 çalışanının işine son vermiş firmadır.
    (atlantis, 29.11.2008 16:21)
  20. rt-111 modemim bozulunca servise götürdüğümde bu tamir edilemez deyip 15 dk sonra yeni rt-141 modelini vererek beni dumura uğratan firmadır. donanım satan firmaların bozuk cihazı bir ay serviste bekletme hakları ve geleneği olduğu halde bu hareketle müşteri memnuniyetimin bokunu çıkaran firmadır. adriana lima'nın kutusunu açsam bu derece sevindirik olurdum yani...(bkz: yok artık)
    (pyrokar, 25.01.2009 23:05 ~ 23:06)
  21. kalitesiz modem üreten bi firma.
    (keyif pezevengi, 19.07.2009 00:02)
  22. kaliteli modem üreten bir firma. ulus olarak yaptığımız iyi şeylerden biri.
    (temproral flux, 19.07.2009 00:43)
  23. rt 205 tt gibi bir çatır çatır qos ayarı yapılabilip oha dedirten modeli, ayşe teyze, mahmut amca gibi bilgisayarı oğluna açtırıp msnden uzak şehirlerdeki kardeşiyle görüşmek için kullanan insanların alabileceği bir fiyat politikasıyla satan bu peygamber misali mühendis arkadaşların ürünlerini "kalitesissss bir firma" şeklinde eleştirenleri gördükçe cem yılmaz gösterisinde jerry seinfeld'in kucağına oturmuşum gibi oluyor. keyfe neş'e ye boğuluyorum. allah sizi türetsin.
    (hector, 22.07.2009 00:17 ~ 00:18)
  24. kablosuzunu yeni aldığım, aldığım ilk günlerden beri hep bir sorunla boğuştuğum, buldukça çaresini, yeni bişiler çıkaran, bir iki gündür, nete bağlanma sonrası g-talk ve msn bağlı kaldığı hale, hiç bir web sayfası açmayan dns'lerde hata veren, host file'da hata veren ve sorunu hala bulamadığım modem markası. bana kablolu zoom modem'i geri taktıracak sanırım.
    (stocky2001, 27.07.2009 09:53)
  25. ürün değişimi konusunda aşmış firma.

modemin adaptörü bozuldu. mecidiyeköy'deki ana merkeze gittim yenisini almaya. adaptörü gösterip;

-merhaba. adaptör bozuldu da...

derken anında yenisini verdi. garanti belgesi falan bile istemeden. bu açıdan iyilermiş.
    (ceyyar kermit, 30.07.2009 16:31)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil