belki ilginizi çeker
  1. · demirel in aile fotoğrafı
  2. · süleyman demirel
gündem
  1. · çok istenip de olunamayan meslekler
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · domuz gribi
  4. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  5. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  6. · colin kazım richards
  7. · the twilight saga new moon
  8. · yorgunluk
  9. · cumhuriyet

aile fotoğrafı  

1. (ageylan, 27.11.2008 14:10)
  2. 1976'da diego-susy goldberg çifti haziranın 17sinde fotoğraf çektirirler (sanırım evlendikleri yıl) ve her sene aynı tarihte fotoğraf çektirmeye karar verirler. seneler ilerledikçe aile genişler ve evrimleri fotoğraflara yansır.

1976'dan beri çektirdikleri fotoğraflar 2008'de bir alt dala sahip olmuş, büyük oğulları nicolas evlenmiş.

abc kanalına da haber olmuşlar ayrıca. göz atmak isteyenler :

http://zonezero.com/...
    (neverlander, 16.01.2009 02:29)
  3. şu ayakta duran zengin ama bana para vermeyen adam: amcam. onun yanındaki gözü yukarılarda bir şeylere takılmış kadın: yengem. onun yanında, -yine içkil görünen bu adam benim- babam. hemen yanında dünyanın kederini taşıyan ama eşinin elini de üzerinde taşıyan ise: annem.

altakiler: bir şeye yetişecek gibi duran tam çömelmeyen: amca oğlu, yanında oturup daha çok sıçma pozisiyonunda olan dayım ona yaslı duran : abim.

en önde boylu boyunca uzanan başını ellerinin içinde tutan -tıpkı bir fote model gibi- olan ben, çocukluğum.

not: bu resimdeki hiç kimsenin bir araya gelmesi mümkün değildir. resim zihnimde yıllar önce çektiğim bir karenin ifade biçimidir.
    (ofsaytadüştümgelicem, 12.03.2009 00:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil