|
|
- sert ünlü
(srce, 26.11.2004 22:27 ~ 22:27)
- zamanın hızla akmasına karşın inatla 1970lerde saplanıp kalmış emekli ünlü
- çok defa intihar girişiminde bulunmuş sanatçılarımızdan.her zaman doğru bulduğum bir söz de burada kanıtlanmış oluyor.(bkz: allah çirkin şansı versin)
(smeee, 22.03.2006 15:16 ~ 15:16)
- (bkz: murat parasayar)
- gençlik zamanlarından ve sinemaya ilk başladığı yıllardan bir kesit için:
http://img148.imageshack.us/...
- kuşum aydın'ın sabah kuşağı hanımlarına hizmeten yapmakta olduğu ve battaniye kapma facialarının yaşandığı programın son haftalardaki kurtarıcısı.bu aralar manukyan'ın hayatını oynayacapı bir proje üstünde çalışmaktadır aynı zamanda.
(troke, 22.03.2006 16:27)
- geçenlerde kendisinin fotoğrafıyla bir aslanın fotoğrafını yan yana koydum ve iki resim arasındaki 7 farkı bulmaya çalıştım. 6'da tıkandım. kadın acayip bir biçimde kedigillere benziyor (fiziksel olarak tabi; öyle asaletini falan kastetmiyorum).
- kocaman gözleri olan film yıldızı
- zamanında kocasını yesin (!) diye aslan satın alan kişi. ama aslan kocasını yemeden ölmüştür.
- (bkz: meriç erkan)
- bir zamanlar cheri cheri baby şarkısını duyduğumuzda aklımıza ilk gelen isimdi. alışmıştık o aslan yelesi gibi saçlarını başının üstüne bir toka ile tutturp kendini diskolara atıp çılgınlar gibi dans etmesine. şimdilerde kuşum aydın 'ın vazgeçilmez rant malzemesi haline geldi. artık söylentiler doğrudur parası bittiğinden midir bu halde, yoksa kendini mi buldu..ama haftalardır bize atv ekranlarından gösterdiği kadarıyla artık acınacak durumda kendileri. en sonunda 'meriç çok büyük dikkatli konuş' demiş ve sıyırmıştır...
(troke, 26.05.2006 22:41)
- bir dönem adı kaya çilingiroğlu ile anılan zanaatçı (1980 yılında olması lazım)
- 1959 doğumlu sinema oyuncusu, filmlerinde onu jeyan mahfi ayral seslendirmiştir.
- (bkz: leopar desenli vatkalı bluz)
(bkz: beyaz istiyorum beyazzz)
- gollum modeli gözleriyle doğal korkuluk.
- bununla sevgili olduğunu iddia eden genç bir eleman vardı. türk magazin tarihinin unutulmaz cümlelerinden birini sarfetmişti, başrolünde hanımefendi ile:
"evet, 28 gün boyunca beraber olduk"
maşallah.
|