ahmet yıldız ölmedi   

adana çık aradan

1. yaşadıklarını biraz okudum da hakkaten bu hayat bazen öyle ibnece davranıyor ki
    küfretmemek elde değil
    çoğu insanın kaldıramayacağı bir yükün altına girmiş
    allah yardımcısı olsun
    (ceza aka keskinkılıç, 16.09.2008 02:02)
  2. garip uludağ sözlük yazarı. dehşete düşerek okudum yazılarını. yeri geldi üzüldüm onun adına yeri geldi kaç oradan diye bağırdım içimden. ne kadar yalan olduğu söylense de insanı bir insanın düşeceği kötü durumları örnekleyen yazar.
    (dengesek, 16.09.2008 02:42)
  3. sezar'ın hakkı sezar'a denilecek kadar başarılı yer yer iç burkan yazılar yazmış olan, ancak insanın "bre gavat, ne diye sözlüğü blog gibi kullanırsın" dedirten, biraz da yaşadığı şeyleri (tabii gerçekse eğer) normalmiş gibi göstermeye çalışan, ne sebeple olursa olsun bu yola baş koyduysan bu tür şeylerle karşılaşmak doğaldır be güzelim demek istediğim, insanların homofobi katsayısını arttıran, belki de hiç yaşanmamış olayları edebi anlatıma hakim olduğundan senaryolaştıran uludağ sözlük yazarı. (kaos gl'nin falan kalem ekibi de olabilir yazanlar, birden çok kişi olabilir yani, evet paranoyağım)
    (emo the unlucky polar bear, 16.09.2008 03:21 ~ 14:22)
  4. yaşadıklarını kitap haline getirirse köşeyi dönebilecek insan.

(bkz: melissa panarello)
    (henrikırinkıl, 16.09.2008 03:35)
  5. ''o anı anlatamam, o korkuyu, o umut etmeyi, o insanın kendini kötü bir şey olmamıştır fikrine inandırma çaresizliğini... ne kötüdür insanın korkması, korku karşısında ne çaresiziz. allah' a sığınıyoruz hemen, allah' ın karşısına geçecek yüzümüz olmasa bile...''
    (bkz: travesti arkadaşı tinercilerin bıçaklaması)
    (umutsuz vaka uzun yolda, 16.09.2008 09:51)
  6. son dönemde çıkan internet celebrity'si. düşünen eden kimse güzel bir karakter oluşturmuş. yazılarına başka yerde devam ederse şaşmam. internet karakteri en nihayetinde.. hangimiz borat ilk çıktığında "oha adama bak utanıyorum lan insanlığımdan" demedi ki?
    (deckard cain, 16.09.2008 12:06)
  7. 1 saatlik ilişki sonunda 100 dolar ve 1 günde de 500 dolar kazandığını, 14. günün sonunda matematiksel bir hes... amaaann, götünü siktirip karşılığında para kazanan, bununla kendine bir şeyler aldığı açıklayan ve tüm bunlara rağmen bazıları tarafından ezilmişler kervanının ön saflarında olarak kabul edilen biri.
    hayret bir şey ya, gerçekten gerizekalı mısınız siz ki, kendini satan birine yok şöyle ezilmiş, yok böyle itilmiş dışlanmış falan diye arka çıkıyorsunuz lan?
    hayat kadınları bile, en azından çoğu bu işi mecbur kaldığı için istemeyerek yaparken; erkek kılığındaki biri erkeklerle beraber oluyor ve 1 saatlik ilişki sonucu 100 dolar kazanıyordum diyor. hadi karnın açtı da bir ilişkiye girdin 100 dolar kazandın, aynı günde 5 ilişkiye girip 500 dolar kazanıyorsan ve bunu haftalarca devam ettiriyorsan ben bunu senin içindeki para hırsına ya da götünü siktirme sevdasına bağlarım, başka bir açıklaması olamaz.
    sonra acı bir toplum gerçeği, yok bilmem ne; siktirin oradan.
    (sürrealist, 16.09.2008 13:31)
  8. site sahipleri yahut adminler, sitelerinin ratingleri düştüğü zaman, bu tip canavarlar yaratıp, doğan sansasyon üzerinden rating toplamaya çalışırlar. bu da bundan ibarettir. bakın, uludağsözlükten bahsediyoruz 6-7 giridir.

kimse bu kadar lanet ettiği olayları bu denli edebi bir şekilde dışa vurmaz. aksine, utanç olarak addetiği için en yakınıyla dahi paylaşmaz.

yemeyin bunları.
    (paul kellerman, 16.09.2008 13:40)
  9. hakiki bir sosyalist(!) yazarın yukarıda da olur verdiği üzere, sosyalistlerin girilerini dikkatlice incelemesi gerektiğini düşündüğüm şahıs. her açıdan dikkatlice inceleyip, püf noktalarını, tekniğini felan 1. elden öğrensinler biraz, değil mi?

hatta biraz daha devrim bilinci kazanmak istiyorsanız, gayforum.org'da bu tür hikayelerden yüzlerce var.

oku oku sınıf bilinci kazan. in-san-lık o-nu-ru işş-ken-ce-yi ye-ne-cek.. yaşasın 1 mayıs!!

bu arada uludağ sözlük denilen yerdeki yarak-kürek adamların fason girilerini gelip buraya taşıyan über-sazan yazar bilincine(!) de şapka çıkartmamak imkansız.

isteyen gider yerinde, orada okur, hangi akılla gelip buraya taşınıp taşınıp duruluyor, cidden anlamadım?
    (y, 16.09.2008 13:40 ~ 13:55)
  10. mide bulandıran yazılara sahip bir ulu sözlük yazarı. ilk günler yazdıkları ile beğeni toplamıştır. sözlük ahalisi kendisini pek bir alkışlamıştır. fakat daha sonra anlattığı doğru mu gerçek mi bilinmeyen hikayelerle işin şirazesini fazlaca kaçırmıştır. karması çok 200 üzeriyken alaşağı olup eksiye düşmüştür.
    (intiharcı çocuğun son günleri, 16.09.2008 13:53)
  11. herkesin tuhaf bir ikiyüzlülükle yok saydığı yazar kişisi. sanki bu ülke de böyle şeyler olmuyormuş gibi, insanlar üç kuruşa bedenlerini satmıyormuş gibi, bazı hassas bünyeli insanların midelerini bulandırıyormuş. hadi yok sayın. hortum süleymanlar yok deyin bu ülkede.
    gelinlikle otostop yapan bir italyan kadın vardı ismini hatırlayamadım şimdi, o kadına tecavüz edilerek öldürülürdüğünde bıyıkaltı gülenler aradan bir hafta geçmeden, adı sanırım lambda olan ( onu da hatırlamıyorum) bir eşcinsel derneğini kapattılar. gerekçeleri de toplumsal ahlak. lan tecavüzcülerin yüceltildiği bir ülkede (bkz: tecavüzcü coşkun) nasıl bir toplumsal ahlak anlayışı hakimdir anlamak mümkün değil.

bir de ne yazık ki bizim ülkemizde ahlaktan anlaşılan tek şey sikle amla ilgili olan meseleler. kadın tecavüze uğrar ve keraneye düşer, ya da tecavüzcüsü ile evlendirilir. bu mudur yani örnek ahlak?

bursa da yürüyüş yapmak isteyen eşcinseller vali tarafından engelleniyor. neymiş "bursaspor taraftarları ve şehir esnafı bu yürüyüşten rahatsızmış" lan madem öyle sen ne diye orada varsın? bu adamların hayati güvencelerini saağlasana. söz konusu vergi almak olunca kimsenin cinsel uzvuna bakılmıyor. keranelerden alınan vergilerin haddi hesabı yok. eee nerde kaldı pek muhterem ahlakınız.

böyle saçma sapan gelenekleri ve ahlak kuralları olan toplumlar bu tür çarpık ilişkileri her zaman yaşamak zorundadırlar. ya herşeye karşı çıkıp yeni baştan düzenleyeceksiniz ya da ikiyizlülüğünüzle rezilce yaşayıp gideceksiniz.

bari nietzsche'nin bir sözü ile bitireyim de havalı olsun;

"yıkılmadıkça, yapılamaz"

teşekkürlü edit: bara bara vala uyardı öldürülen italyan kadının adı
    pippa bacca imiş.
    (rakibini operek olduren kunkfucu, 16.09.2008 14:16 ~ 18.09.2008 04:47)
  12. bir de bu adamın yazdıklarını harbiden ciddiye alanlar, üzülenler falan var şlfdksa. son derece sağlıklı, cillop gibi götüyle gülüyordur eminim ki okudukça.

zaten adamın üslubu, tarzı, tavrı ve cümleleri biraz fazla tanıdık geliyor gözüme ya, emin olmadan kimsenin ismini zikretmeyelim.
    (yenisekme, 16.09.2008 21:15 ~ 21:19)
  13. gerçekten mide bulandırıcı ve iç karartıcı yazıların sahibi yazar. halbuki uludağ sözlük'te böyle böyle bir yazar var çok etkileyici yazıyor dediklerinde farklı şeyler ummuştum. anlattığı şeyler gerçekten çok ağır ve hiçbirimizin duymak istemediği ve hepimizin yüz çevirdiği pis gerçekler.
    (macajoynovic, 20.09.2008 18:32 ~ 18:49)