|
|
- çok sevilen bir itü elektrik elektronik fakültesi hocası
verdiği tüm dersler zevkle alınabilir**
- derste durup durup "what am i doing" diyen insan. dersleri pek güzel gider , öle postmodern ders işlemez adam gibi çıkar yaza yaza , old school anlatır dersi.
(togisama, 25.05.2004 11:15 ~ 30.09.2004 18:45)
- türkçe'yi yeni yeni öğrenen hocamız. dünya tatlısı bi adam olmasıyla beraber lineer cebir dersinde 130 kişinin 3'üne aa vererek bizleri dumur eden şahsiyet... derslerde ingilizce espri filan yapar. millet de tabi kuzu kuzu bakar. o kendi esprisine güler biz de ona güleriz...
- bırakın bir öğretim üyesini, öğrenciden daha rahat davranan insan. saçlar felan ağarmamış olsa öğrenci sanacam fakültede görsem.
- lineer cebir sınavından 25 üzerinden 26 aldığım hocadır. hatta sınavda soru sormuştum bu böyle çözülür mü diye. o da demişti ki öyle çözersen 0 puan alırsın. bende hiç değiştirmeden verdim kağıdı. nasıl 26 aldıysam. bi bokluk var ama hadi bakalım.
(bkz: sevgili sözlük)
- günlerden bir gün merdivenlerden koşarak inme suretinde signals and systems* dersine yetişmeye çalışıyordum, bu sırada önümde beyaz saçlı değişik bir adam normal bir şekilde aşağı iniyordu, 1 kat yaklaşık böyle geçildi, sonra bir anda noldu anlamadım ama, bu insan duvara dayandı, bana baktı ve "geç" dedi...o an öylece bakakaldım, yoksa bu kişi ermiş miydi?, yoksa arkasında gözümü vardı, yoksa ben çok mu sesli iniyordum...bir anlam veremedim ve koşaraktan sınıfa girdim, yerime oturdum...10 saniye geçmedi içeri bana merdivende "geç" diyen kişi içeri girdi ve dersi anlatmaya başladı, o an anladım ki bu kişi yüce hocamız ahmet sabih atadanmış...kendisine burdan bana merdivende yol verdiği için teşekkür eder, bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında başarılar dilerim...
- itü'de yeşilay kolu başkanı olabilecek hocalarımızdandır.
(eden, 09.02.2006 19:10 ~ 19:10)
- ilk döneminde olan çaylak bilgisayarcılara matlab ile programlamaya başlamalarını tavsiye eden hocamız.
- web sayfası olmayan bir bilgisayar mühendisliği hocasından ne beklerseniz onu beklemelisinizdir kendisinden. o derecedir yani.
(bkz: istanbul teknik mi lan burası)
- anlatamayan, salak öğrenciler yüzünden popüler bir hoca. sigarayla bilmem neyle uğraşmak yerine dersi öğrenciye en iyi nasıl anlatabilirim konusuna çalışmak kendisine nacizane tavsiyemdir.
(tifosi, 10.09.2008 15:55 ~ 15:57)
|