ahmet meter   

adana çık aradan

1. ülkemizin en yetenekli kanun sanatçılarından biridir, kişisel çalışmaları tsm nin köşede bucakta kalmış, yeterince bilinmeyen makamları ve usullerini tanımak için önemli bir kaynaktır.

kişisel çalışmalarının haricinde sibel can'a eşlik eden kanuncunun ali adında kendisi kadar yetenekli fakat bir o kadar saf bir oğlu vardır.

http://www.ideefixe.com/...
    (manha de carnival, 28.05.2007 19:18 ~ 19:19)

2. tez zamanda kanun çalması yasaklanması gereken şahıs, ne ulan bu, gün ortasında altüst ediyor adamı, bağımlılık da yapıyor, daha iş güç var be abicim, reva mıdır bu eziyet şu garibana...

efsane albümü efsanedir, 2 ve 7 numaralar en ayık adamı sarhoş etmeye yeter
    (nereye temucin, 09.08.2007 13:56)
  3. ahmet ölçer gibi bi espriyi yapabilen insanları kanunuyla vura vura sakat bırakıyormuş. bunu belirteyim de öncelikle...

dinlerken alllaaaaah diye bağırmaya sebebiyet verir ayrıca. sıradışıdır. trt 4'teki sanat müziği pogramlarında derhal göze çarpar.zira, onda başka herkes temiz traşlı, kısa saçlı filan asker gibi tam trt'ci tipliyken, ahmet abi (çok yakın buluyorum kendime, o yüzden abi diyorum. yoksa tanışmışlığım, elini öpmüşlüğüm yoktur malesef) uzun saçı ve kirli sakalıyla hayli aykırıdır. yanındakilere bulaşır, gülümser filan. gayet rahattır yani.

allah başımızdan eksik etmesin.
    (nikim yok benim, 04.08.2008 11:47)