ahmet kuzucu   

adana çık aradan

1. galatasaray lisesi ve itü makina mezunu, istanbul teknik üniversitesi makina fakültesinde sistem dinamiği ve otomatik kontrol bölüm başkanı. itü'de profesör doktor ünvanını fazlasıyla hakeden, ordinaryus olası bir kaç profesörden biridir.*
    (laudatedominumvesperaedidominica, 22.04.2004 00:04)
  2. itü'deki öğrenci-hoca ilişkisini en iyi ayarlayan, karşısındakinin de bir insan olduğunun bilincinde olan profesörlerden biri.
    (stocky2001, 24.04.2004 19:57)
  3. alanının türkiye'deki en saygın kişisi. dünya çapında otomatik kontrol denince sözü geçen bir kişi
    (azwepsa, 01.07.2004 20:54)
  4. yarınki kontrol sistemleri tasarımı dersinde sınıfın eline yüzüne bilmem neresine çakacak öğretim üyesi. ulan notlardan ve örneklerden de mi bir şey anlaşılmaz ya? çıkmış sorular bu kadar komplike olabilir mi? bakalım hadi hayırlısı
    (stocky2001, 29.03.2005 16:51)
  5. bitirme jurisinde baldan tatlı olan hoca. korkmanıza gerek yoktur ama hazırlanmadan da çıkmayın karşısına. öğrenciyi maymun etme potasnsiyeline sahiptir ama genellikle bunu yapmaz (sınavları dışında tabi).
    (jellicle, 09.06.2005 09:20)
  6. ilginç bir insandır kendisi. iyi ya da kötü demek benim haddime düşmez , kariyeri ve her şeyi ortada zaten. beni şaşırtan öğenciye yaklaşımıdır. okul veya başka bir bina çatısı altında bulunduğunu aklına kazıyıp sınava hazırlamaktan çok, sanki "yaşadığın her saniye sadece sana ait, senin hayatına ait, hazırlandığın yer de hayat , önündeki de senin hayatın" bilincini aşılamaya çalışıp, öğrencisini hayata hazırlıyor gibi. inişleri ve çıkışlarıyla..
    (kornish, 23.11.2005 22:40)