|
|
- türkçeye ne kadar sahip çıktıklarını(!) yaptıkları şarkılardan, anonslardan anlayabiliriz. zira kürtçeye karşı çıkıp je taime diye şarkı ya da "acı var mı acı" gibi türkçeye sonsuz katkıda bulunan bir anons yapmak çok akıllıca bir iştir.
edit: başlık bana kalmış iyi mi? ben de neden bu giri oylanıyor diye düşünüyorum.
- serdar ortaç bu tayfanın başını çeker ki o dönem askerlikten kaçmaya çalıştığından olacak, sahnede onuncu yıl marşını seslendirmişti...
(toganus, 26.03.2007 22:14 ~ 16.04.2007 01:17)
- orada olup hepsinin ama özellikle de serdar ortaç ın ağzının payını vermek istediğim tayfa! hıhhh tayfaya bak madem bu kadar türk e değer verio bu adam jötem ille de jötem ne ya ben de ona çatal bıçak fırlatmak istiorum umarım günün birinde gerçekleşir bu isteğim
- ödül töreninde yapılan açıklama sonrasında birilerine yaranmak için kankası ebru gündeşle birlikte faşizan tavırla çatal kaşık ve benzeri şeyler atan ve olayı büyümesine çanak tutan güruh
(adams, 18.08.2007 20:00)
- tabanca, tüfek yahut daha etkili araçlar varken yalnızca hafif hasara yol açabilecek araçlar kullandıkları için asla affetmeyeceğimiz tayfa. sorun kaptanlarında olsa gerek.
- aynı ekibin insanları sakaryada bir genci ahmet kaya tişörtü giydiği için linç etmiştir.hatta tişörtün ahmet kaya değil de bie rockçının tişörtü olduğunu anlayınca bir kez daha dövmüşlerdir.
- lümpen kesimdir. en çok hoşuma giden ise; sonra serdar ortaç'ın asker kaçağı çıkmasıdır. ilahi adalet işte budur!
|