|
|
- (bkz: karacaahmet)
(pingus, 05.11.2006 15:17 ~ 15:18)
- ismini karacaahmetten çağrışım yaparak bulmasına rağmen gerçekte yeşilçamda bu isimde bir şahsiyetin varlığını keşfetmesi kendisini dumurlara sevketmiştir.
gerçek ahmet karaca, meraklı köfteci, salako, hanzo gibi filmlerde hep kötü adam rollerinde yer almıştır. bıyıklı ve siyah saçlıdır.
- dördüncü geleneksel itü sözlük halı saha turnuvasında sakatlandığı idda edip kenarda oturmuş, benle muhabbet etmiş, büyük yetenek. ya adam güya sakatlandı, sonra kalktı koydu deparı oynadı valla bi güzel, attı gollerini.
he bi de, geldi söyle tanıttı kendini türk filminden fırlamış bir vurguyla:
-ben karaca, ahmet karaca.
düzeltme: ya evet bu türk filmi değil, bond filmi repliği. ama itiraf etti, çalışıp gelmiş zaten.*(ximxili, 12.11.2006 15:05 ~ 15:17)
- dönek herif
kaynak için (bkz: @977909)
- 5 yaşında okuması 6 yaşında yazması itibariyle uzunca bir süredir yazardır. ilk çalışmalarını ilk çizgilerim adlı defter formatında eserinde toplamıştır, halen tek nüshası bulunan bu eser, aile müzesinde özenle saklanmaktadır. yazmayı ve psikolojiyi çok sever zaten benim yarim nickinden bellidir, herkes onu anlamak istediği gibi anlar, aslında tek anlatmak istediği hiç bir şeyin göründüğü gibi olmadığıdır. o kadar.
- şemsiye altında yağmur mücadelesi vermiş yazardır.ıslanmamak için herşeyi yaptık kendisiyle beraber çünkü şemsiye bizim değildi.şemsiyeyi ele geçirme mücadelesinde başarısız olsak da ıslanmaktan kurtulduk diyebilirim.aynı zamanda muhabbeti süper yazardır kendileri. ıslanan ayaklarımızı aldığımız çoraplarla kurtardık kendisiyle birlikte bu da böyle bir anımızdır.
- sürekli fotoğraflarda yan durabilme özelliği varır bu kişinin.
ayrıca (bkz: endüstri mühendisi tipi)*
- zirvede durmadan ahmet diye çağırdığım ve hiç bakmadığı için kulaklarından rahatsızlığı olduğu düşündüğüm yazardır kendileri, sonradan öğrendim ki adamın ismi uğur'imiş. lakin işin komik yanı bu adam msn listemde kayıtlı ve nickinde koskoca uğur yazıyor. sonunda anladım ki sorun onun kulaklarında değil benim gözlerde varmış. resimlerde kafayı yana yatırma gibi bir huyu vardır, fotoğraf makinesini görünce kafa otamatikman 45 derecelik açıyla yana yatıyor*.
- sözlükde kimse ölmesin isteyen yazar.belki de iyi olan kimsenin ölmesini istemeyen yazardır bilinmez.çoğu güzel girinin altında ismi bulunan üçüncü nesil yazar.
- kullanıcı adını mezarlıktan bulacak kadar gotikmiş. vay canuna! ama gotik kimliğiyle değil zirve organizatörü kimliğiyle anılmak istiyormuş.
- doğumgünü hırsızı.
edit: öz, has, tek ve gerçek doğumgünü hırsızı
- (bkz: born on the fourth of july)
(bkz: kutlu olsun)
- "otomasyon?" deme gafletinde bulundum kendisine. ve olaylar gelişti:
ahmet karaca says:
sen tam kalemine geldin haberin yok
ahmet karaca says:
bu bilgileri elde etmek için ben 3 sene okudum lan
ahmet karaca says:
gey
şaka bir yana "otomasyon?" dedim. önce bir durdu. beni süzdü bir devlet memuru edasıyla. "bölüm?" dedi. söyledim. ve tam tamına 3,7 saniye sonra bana programımı verdi. "yok artık!" dedim. bir an tanrı gözüyle baktım. ama ardından uyandım. "bana balık verme, balık tutmayı öğret." dedim. "siktir lan yavşak!" der gibi baktı. kaçtım sonra.
- rnc 2007'de, alternatif sahnede, burn çadırında nam-ı diğer bi adam işaret parmağıyla omzumdan dürttü beni.. bundan size ne.. değil size ne, bu adam ahmet karaca..
gurbette karşılaşmış iki memleketli gibi sarıp sarmaladık birbirimizi, bi sağa bi sola salındık.. "naber abi, ee sizin de mi çadır var, hanimiş hanimiş" geyiğine girdik ayak üstü..
şaka maka, dört tane kız vardı yanında, bi sağa bi sola, "şeyk it ap şekerim" tadında dans ediyordu, diicey put your hands up derken.. gözümle gördüm..
- çok sıcak kanlı olup, kanka olunası yazar.. çok samimi olduk.. biraz yani..
- o kadar zirvede beraber olduk, yani beraber olduk derken öyle değil beraber muhabbet ettik anlamında, şimdiye kadar nikaltı yazmamışım. şaşırdım, afalladım. evet bu benim ona yazdığım nickaltıdır.
kendisi çok iyi olay anlatıcıdır, çok iyi güler. çok iyi çalım atar, adam eksiltir. çok iyi programcı olacam diyor ama o konuda bişey diyemeyecem, bekleyip göreceğiz.
şu sıralar playstation 2'm olsa da oynasam diyormuş kendisi. herkese "ps2 si olup da satmayanın..." ile başlayan cümleler kuruyordu. buradan duyurumuzu da yapmış olalım.
- mezelerde tedirgin bir sazandır.
- talihsiz insan.devletin ağır "topları" tarafından canı sıkılmış; geçmiş olsun diyoruz...
- (bkz: girilerin silinme sebepleri)
ahmet taraca ile isim benzerliği bulunan sözlük yazarı.
- kendisiyle bir zirvede rastlaşıp muhabbet ettiğim, en azından konuşulabilecek bir seviyeye ve birikime sahip olduğu tarafımdan gözlemlenmiş insan.
valla bana asılmadı kendisi asla, o konuda bir yorumum olmayacak bu açıdan.
ahmet karaca'yla paylaşılayamayan nedir evladım, onu da anlayabilmiş değilim. hoşgörülü olun, ilim irfan sahibi olun. dünya hepimizin, şükredin. babanızın malını mı paylaşamıyorsunuz evladım şu fani dünyada? ahmet karaca'nın evet dediğine siz hayır deyin, olsun bitsin. uzatmanın manası yok evladım, dürüst olun. karıncayı bile incitmeyin.
|