ahmet hamdi kayran   

adana çık aradan

1. telekomünikasyon mühendisliği öğrencilerine sayısal işaret işleme dersi yardımıyla işkence çektiren, her dersten önce umarım bugün gelmez dedirten öğretim görevlisi * ayrıca işın yazgan erer'de onun öğrencisi olaraktan * * ondan geri kalmamaktadır.
    (ironic, 03.12.2004 22:16)
  2. işaret ve görüntü işleme derslerini imkb tadında modelleyebilen, puro pipo zevkine hayran olduğum, okulda olup olmadığını ortamdaki çukolata kokusu varlığından veya yokluğundan anlayabileceğiniz eski dekan, büyük sinyal işlemeci
    (gertaugh, 10.03.2005 23:27)
  3. analog haberleşme dersini almıştım. ilk sınavı sonrasında sınavı bütün soruları kendi kitabındaki sorular olduğunu anladığımız hoca.

bi de stajlarımdan biri sırasında 89 mezunu birinden duyduğum bir hikayesi vardır. a. h. kayran ehmb ye amerika dan yeni gelmiştir, anlatan kişinin sınıfı o sırada 2 tane seçmeli dersten birini seçmek zorundadır. kayran amerika dan yeni gelmiş olduğu için idealist falan olur bu şimdi diyerekten diğer dersi seçerler 5-6 hafta sonra ilk vizeler yapılır, kayranın sınıf ortalaması 70 lerde diğer dersin 20 lerdedir. bunun üzerine bi grup kayran la konuşup dersine geçmek isterler ama vize yapılmıştır bu konuda kayran dan yardım isterler, kayran "vize yapılmış yani iptal için hocanızla konuşmanız lazım" der öğrenciler "yok hocam o kolay biz sizin vizeyi naapcaz onu soruyoruz yani tekrar yapabilir misiniz?" kayran ın cevabı "aman canım eskiden vize mi varmış, hocanızla halletiyseniz buyrun" der. yani böyle rahat bir hocadır kendileri.
    (anabasis, 19.09.2005 14:59)
  4. 30 sayfa/ 1 ders hızıyla ders işleyen bir hocadır. teoremleri, ispatları periyodik olarak alçalıp yükselen sesiyle masalcı dede edasıyla anlatır. çok pis uyutur.
    (lethe, 25.03.2006 13:47)
  5. elinde purosu, pantolon askıları, gözlüğü ile tam bir entel profesör tipi çizer. dersi slaytlarla anlatması en büyük gafıdır. gerçekten ilginç ve renkli bir adamdır. derslerinde ise ani dönüşlerle sorular sorup irkilmenize ve tırsmanıza neden olabilir. dersi biraz bayık geçse de, ders dışı konuşmaları ve öğrencileri ile diyalogu oldukça ilginçtir
    (nell, 25.03.2006 13:55)
  6. itü telekomünikasyon mühendisliği hocası. prof kendileri, sayısal işaret işleme dersini verir. ayriyeten kükreyen bir insandır, ani impulsif bağrışlarıyla camlar titrer, uyuyanlar kendine gelir.
    (skuba, 17.10.2006 00:22)
  7. bilgisayar uygulamalarıyla sayısal işaret işleme adında bir kitabı vardır bu profesörün. derste ansızın sorular sorabilir. sorulardan yırtmak isterseniz fazla göze batmayın, şapka ve gözlük takmayın, saçınız gayet sade olsun. ya da efendi efendi "bilmiyorum hocam" diyin yahu, korkmayın o kadar, üstünüze fazla gelmiyor.
    (ben ihsan değil hilmiyim, 21.11.2006 18:35)