|
|
- kendisi itude hocadır.öğrencilere karşı enteresan yaklaşımları ile ünlüdür.iki sene önce beni 3 kez dersten atması ile kendisine olan hissettiklerimin kesinlik kazanmasını sağlamıştır.duyumlarıma göre bütün sınıfı ff ile bırakmıştır bir ust sınıf dersinde.jeofizikten ayrılıp okulu bırakmamın en büyük sebeplerinden biridir.televizyonları çok sever ama aynı ilgiyi ögrencilere göstermez , dolayısı ile pek samimi bir hoca olduğu söylenemez.başka bir duyuma göre mit'den atılmıstır.gerekli diğer bilgiler forumdan da bulunabilir.ayrıca istanbul üniversitesi jeofizik'ten mezun olmuştur.
(skuba, 04.04.2004 03:05 ~ 26.04.2004 03:29)
- itude hocalığı halen devam edip etmediği meçhul olan bu kişinin bir kez istanbul milletvekili adayı olduğunu biliyorum , en son seçimlerde de belediye başkan adayı olmuştur.
(skuba, 04.04.2004 03:07 ~ 26.04.2004 03:27)
- ayriyeten babamın aydın nazilli'den çocukluk arkadaşı olan şahsiyet.
(skuba, 04.04.2004 03:47 ~ 26.04.2004 03:26)
- 90 da 78 ff vererek maden fakültesinde nam salmış jeofizik hocası.
- karşısındakine anlatmak istediklerini, kelimenin tam manasıyla kanlı canlı örneklerle pekiştirmeyi amaç edinmiş, bu vesileyle adını televizyon tarihindeki unutulmaz anlar listesine on dört puntoyla yazdırmayı başarmış jeofizik mühendisi. şöyle ki:
yer: ntv stüdyoları
zaman: 2005 yazı
kişiler: ahmet ercan, murat birsel, ekran başındaki izleyiciler
mb: şimdi ahmet bey şu konuyu biraz daha açarsak diyorum ekran başındaki izleyenlerimiz de bık bık bık...
ae: tabii tabii muhakkak (sesi aniden yükselir) şimdi bakınız aralarında rakamsal olarak çok az bir farklılık gösteren iki deprem aslında çok farklı şiddetlerde hissedilir (ses mütemadiyen yükseliyor) yani mesela 4.5 şiddetinde bir deprem şu etkiyi yapıyorsa (eliyle yanağına hafif bir tokat atar) 4.7 şiddetindeki deprem ..
çotonk! (aldığı öldürücü darbe yüzünden ahmet bey'in yanağının şaftı kaymış, meydan gümbür gümbürdemiştir)
ae: böyle bir etki gösterebilir evet.
---- iki saniyelik south park sessizliği---
ebi: neydi lan o ahahahahahaaa hoh hoh hoo
mb: (gülmemeye çalışıyor bir yandan, yüzü kıpkırmızı olmuş ıkınmaktan) aman hocam ne yaptınız ya
ae: yok bir şey olmaz
- the last earthbender
|